Schaafwonden, builen en wondjes

Zelfs bij kleine wondjes en schaafwonden kan het van belang zijn om de juiste zalf aan te brengen. Pharmazone biedt een ruim aanbod aan zalven en gels die voor een snellere wondgenezing zorgen en littekens vermijden. Bij vragen over onze producten kan je steeds contact opnemen via de chat met onze online apotheker.

lees meer...
Filteren op
Merk
Lijn
Vorm
Doelgroep
Volume
5 producten
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
Schaafwonden - Builen - Wondjes

Een valpartij met de fiets of tijdens het sporten is snel gebeurd en vaak kom je er vanaf met enkele onschuldige schaafwonden, een enkele buil of wat kleine wondjes. Toch is het ook hier van belang om de wonde op de juiste manier te verzorgen en erna een geschikte zalf aan te brengen zodat je littekens vermijdt en de wonde sneller geneest. Voor je de zalf aanbrengt is het van belang dat je de wonde goed schoonmaakt.

Verzorging van een schaafwonde:

Reinig de wond eerst grondig. Spoel de wonde schoon met stromend water en gebruik een wondspray of een speciale wondzeep in geval van een open wonde. Op deze manier krijgen bacteriën geen kans om de wonde te infecteren. Hierna kan je de wonde ontsmetten met middelen op basis van povidon-jood of chloorhexidine. Bekijk hier ons volledig assortiment aan ontsmettingsmiddelen voor wonden. Laat na het reinigen en ontsmetten de wonde zoveel mogelijk in de open lucht drogen en breng daarna de zalf aan om littekens te vermijden. Op onze pagina wondzorg vind je alles terug van pleisters tot verbanden, ontsmettingsmiddelen en wondzeep.

Op zoek naar pleisters voor de allerkleinsten? Neem dan een kijkje bij onze pleisters voor kinderen. Onze kindpleisters zijn perfect voor kleine wondjes overal op het lichaam van je kinderen. Met een pleister van hun favoriete held weten ze dat ze nu beschermd zijn door hun lievelingsheld en vergeten ze al gauw de pijn.

Ontdek alle onze zalven en gels voor schaafwonden, builen en wondjes, vraag raad aan onze apotheker en koop online bij Pharmazone.be.

Schaafwonden - Builen - Wondjes

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
76 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja