Rhumal Complet Tabl 180+30 Promo

Ontdek alle producten van Rhumal hier
Rhumal Complet Tabl 180+30 Promo
Promotie

Apotheek prijs € 61,95 *
**
Jouw prijs 58.85 € 58,85
Verschil € 3,10 (5%)
closeniet beschikbaar
Dit product is niet meer beschikbaar

Productinformatie

Aangewezen bij …

Met de leeftijd, bij overgewicht, door een ongeval of bij herhaalde bewegingen, kan het gewrichtzijn soepelheid verliezen. Bewegen wordt bijgevolg steeds moeilijker en ongemakkelijker, stijfheid treedt op. De meest getroffen gewrichten zijn de knieën, de heup, de wervelkolom en de vingers. • Het gewricht: noemt men elke verbinding tussen 2 of meer stukken been van het skelet. Gewrichten laten de mens toe zich te bewegen. De uiteinden van de beenstukken zijn glad en afgerond en voorzien van een laagje kraakbeen. • Het kraakbeen : is eigenlijk de schokdemper van het gewricht. Het voorkomt dat onze botten tegen elkaar wrijven als we stappen of bewegen. Het krijgt dan ook veel te verduren, dag in dag uit, ons hele leven lang. Dit laagje kraakbeen vernieuwt zich voortdurend dankzij een permanent heropbouwingsproces. De soepelheid en de mobiliteit van de gewrichten hangt veel af van de kwaliteit van ons kraakbeen

Gebruik

Neem 1 x 3 tabletten Rhumal COMPLET TABLETTEN per dag, 's morgens of 's avonds. De vorm en het omhulsel van de tabletten werden zorgvuldig bestudeerd om ze gemakkelijk te kunnen slikken. Een kleine praktische tip: een tablet wordt nog makkelijker ingenomen met een beetje voedsel, juist op het moment dat het hapje wordt ingeslikt.

Samenstelling

Rhumal COMPLET is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat per 3 tabletten 1500 mg zuivere,kristallijne glucosaminesulfaat, 1200 mg chondroïtinesulfaat, 2000 mg MSM en 12 mg vitamine C (15% RI*) bevat. *RI= Referentie Inname.

• Ingrediënten : Kristalijne glucosaminesulfaat 2KCl ; Methylsulfonylmethaan; Chondroïtinesulfaat; Vulstof: Microkristallijne cellulose ; Granuleermiddel : Polyvinylpyrrolidone ; Antiklontermiddel : Katoenzaadolie ; Glansen granuleermiddel : Hydroxypropylmethylcelulose ; Antiklontermiddel : Magnesiumstearaat; Kleurstof : Titaandioxide; Ascorbinezuur ; Antiklontermiddel : Talk ; Bevochtigingsmiddel : Polysorbaat 80. Bevat afgeleide producten van krabschalen. Niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid. • Glucosamine en chondroïtine : Het zijn volledig natuurlijke, lichaamseigen stoffen. Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen. • MSM : een afkorting van MethylSulfonylMethaan, is een natuurlijke zwavelbron, die men terugvindt in het menselijk organisme. Het belang van zwavel wordt ruimschoots onderschat, ook in de voeding. Nochtans komt dit mineraal op de derde plaats (in hoeveelheid) in ons organisme, na calcium en kalium. Elke lichaamscel bevat zwavel. • Eigenschappen van vitamine C: Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen. Alle producten van het Rhumal-gamma worden bereid met zuivere, NATUURLIJKE grondstoffen en van de allerbeste kwaliteit. De producten zijn uiterst veilig, worden goed verdragen en zijn niet maagbelastend.

Fiche

Vorm
tabletten
Doelgroep
Volwassenen, 50+
Producent
Merck Consumer Health Care
Reference
3280740
Brand
Rhumal
Gewicht
523 gr
Breedte
131 mm
Hoogte
130 mm
Diepte
83 mm

Rhumal Complet Tabl 180+30 Promo
Promotie

Apotheek prijs € 61,95 *
**
Jouw prijs 58.85 € 58,85
Verschil € 3,10 (5%)
closeniet beschikbaar
Dit product is niet meer beschikbaar

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
73 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja