Proshield Foam&Spray Lotion 235ml

Ontdek alle producten van Proshield hier
Proshield Foam&spray Lotion 235ml
Promotie

Apotheek prijs € 26,80 *
**
Jouw prijs 24.12 € 24,12
Verschil € 2,68 (10%)
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden

Productinformatie

Eigenschappen

PROSHIELD◊ Foam & Spray is een mild, vochtinbrengend reinigingsmiddel met uitgebalanceerde pH zonder aerosol dat niet afgespoeld hoeft te worden en tevens irritatie en droogheid van de huid van de patiënt tot een minimum beperkt. Het product is samengesteld om geuren en afgebroken opgedroogde feces te helpen verwijderen en het minder noodzakelijk te maakt kwetsbaar weefsel te schrobben. Voordelen Zacht - een zacht reinigingsmiddel met uitgebalanceerde pH dat niet afgespoeld hoeft te worden, ontworpen om de huid soepel en gehydrateerd te houden Grondige reiniging - om geur te verwijderen en opgedroogde ontlasting op te lossen Flexibel - geïndiceerd voor intacte en beschadigde huid veroorzaakt door incontinentie Heeft een breed scala aan indicaties - het is o.a. geïndiceerd voor totale lichaamsreiniging, het verwijderen van antiseptische oplossingen, moeilijk te verwijderen vuil en huidbeschermers zoals PROSHIELD◊ Plus

Gebruik

BIJ GEBRUIK VAN EEN NIEUWE FLACON, de sproeikop gebruiksklaar maken door één- of tweemaal de pomp in te drukken alvorens de flacon in gebruik te nemen. Om foam te produceren, draait u het sproeikop naar de stand "on" en trekt u de tip naar voren. Om te sprayen, drukt u de tip in. VOOR INCONTINENTIEVERZORGING. Spray PROSHIELD◊ Foam & Spray reinigingsmiddel op de betreffende plek en veeg het af. PROSHIELD◊ Foam & Spray reinigingsmiddel wordt gebruikt voordat een geschikte huidbeschermer zoals PROSHIELD◊ Plus wordt aangebracht. Spoelen of gebruik van een vochtinbrengende crème is niet nodig.

Contra-indicaties

PROSHIELD◊ Foam & Spray is bestemd voor de reiniging van intacte of beschadigde huid bij veelvoorkomende ernstige of chronische diarree of incontinentie. Ook bestemd voor het verwijderen van urine en feces, opgedroogd bloed, postoperatieve antiseptische oplossingen en ander debris dat moeilijk van de huid te verwijderen is. Het kan tevens gebruikt worden voor het verwijderen van huidbarrières zoals PROSHIELD◊ Plus huidbescherming.

Fiche

Vorm
spray
Volume
235ml
Producent
Smith Nephew
Reference
3198827
Brand
Proshield
Gewicht
298 gr
Breedte
88 mm
Hoogte
163 mm
Diepte
71 mm
EAN
4005800066405

Proshield Foam&spray Lotion 235ml
Promotie

Apotheek prijs € 26,80 *
**
Jouw prijs 24.12 € 24,12
Verschil € 2,68 (10%)
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
73 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja