Medicatie voor de ogen

Iedereen heeft wel eens last van vuil in de ogen. Een oogreiniger in je thuisapotheek komt dus steeds goed van pas. Op deze pagina vind je een ruim aanbod aan oogspoeling, fysiologisch water en serums voor het reinigen van de ogen en lenzen. Je vindt hier ook oogdruppels terug om vermoeide ogen te verfrissen. Aarzel niet om bij vragen over een product, contact op te nemen met onze online apotheker. Wij zijn er om je te helpen!

lees meer...
Filteren op
Merk
Lijn
Vorm
Doelgroep
Volume
Categorieën
7 producten
checkVerzending vandaag.
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden

Wat is fysiologisch water?

Fysiologisch water is een zoutoplossing in water waarbij de verkregen oplossing overeenkomt met deze van het lichaamsweefsel. Deze oplossingen worden gebruikt om neus en ogen te reinigen alsook lenzen. De samenstelling is geschikt voor baby’s, kinderen en volwassenen. Populair in onze apotheek en eveneens aangeraden door onze apothekers is het Fysiologisch serum van Physiodose.

Droge of vermoeide ogen

Droge ogen worden vaak behandeld met oogdruppels. Oogdruppels zorgen voor een beschermlaag op het oogoppervlak en zorgen voor een evenwicht in de traanfilm. Bekijk hier al onze oogdruppels voor droge en vermoeide ogen. Bij Pharmazone vind je een ruim assortiment aan oogdruppels met verschillende samenstellingen. Raak je niet wijs uit alle verschillende samenstellingen of weet je niet welke oogdruppels je nodig hebt? Vraag dan raad aan je online apotheker via de chatfunctie, telefoon of mail en we helpen je graag verder.

In het geval van klachten aan de ogen of een oogaandoening vind je bij Pharmazone eveneens een groot aanbod aan medicatie. In onze online apotheek vind je allerlei medicatie zoals oogdruppels, zalf, gel en sprays, maar ook doekjes en kunstmatige tranen. Al de geneesmiddelen voor aandoeningen aan het oog vind je terug op deze pagina. Raadpleeg bij ernstige pijn en onbekende symptomen steeds je huisarts of oogarts.

Wanneer moet je naar de oogarts?

Ga naar de oog arts bij:

  • Pijn in of rond het oog
  • Plotse verandering van het gezichtsvermogen
  • Metaal of glas in de ogen
  • Sportongeval
  • Contact met chemische producten

Bekijk hier al onze producten voor het oog voor in je reisapotheek of thuis. Persoonlijk advies van onze apothekers is vanzelfsprekend gratis. Heb je vragen, wil je hulp bij je keuze? Laat het ons weten via de chat of via mail en wij helpen je met plezier verder. Online kopen en bestellen was nog nooit zo eenvoudig.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
76 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja