Zwangerschap en mama

Hier vind je alles voor een gezonde zwangerschap en om borstvoeding ongemakken te voorkomen.

lees meer...
Merk
meer minder
Lijn
meer minder
Vorm
meer minder
Doelgroep
meer minder
Volume
meer minder

Een kind krijgen is één van de mooiste en meest beproevende dingen dat een mensenlichaam kan meemaken. Wij bij Pharmazone beleven het hele proces samen met jou: van de eerste spannende zwangerschapstests, tot de ongemakken van het zwanger zijn en de uitdaging dat borstvoeding soms kan zijn. Wij zijn er, elke stap van de weg, om je met raad en daad bij te staan, maak gebruik van onze chatfunctie en bespreek je ongemakken met onze apothekers.

 

Zwanger worden

Zwanger worden kan voor de ene zeer vlot gaan, en voor anderen dan weer iets moeilijker zijn. Wij kunnen je alvast helpen met vruchtbaarheids-, ovulatie- en zwangerschapstesten. Ook vitamines en mineralen om je vruchtbaarheid te verhogen selecteerden wij voor je.

 

Je zwangerschap

Een kind dragen vergt heel wat van je lichaam, houd je lichaam en je baby gezond met speciale voedingssupplementen en vitamines. We helpen je striemen bestrijden met speciale cremes die je huid beschermen, zoals de producten van Bio-oil. Wij verkopen ook speciale zwangerschapskousen zodat je ook zwanger comfortabel kan zijn en terwijl klassevol voor de dag komen.

 

Borstvoeding

Beslis je om borstvoeding te geven dan bieden wij allerlei accessoires om tepelkloven te voorkomen en genezen, zoals wegwerpbare tepelkompressen en lanoline zalf. Materiaal om af te kolven en speciale zakjes om je moedermelk in te bewaren vind je hier ook.

 

Ontdek ons volledige gamma aan producten voor je zwangerschap, vraag raad aan onze apotheker en koop online bij Pharmazone.be