Zachte Amandel Bio Plant.olie 50ml Pranarom

Zachte Amandel Bio Plant.olie 50ml Pranarom

Zoete amandel is de verzachtende en beschermende olie bij uitstek en is ideaal voor de verzorging van het lichaam en de droge huid. Ze is geliefd bij zowel moeders als baby's voor cosmetica, verzorging en voor het verwijderen van make-up. Ze leent zich perfect als basis voor aromatherapeutische mengsels voor lichaamsverzorging dankzij haar erg interessante prijs-kwaliteitverhouding en het optimale comfort bij het aanbrengen. Massages, aromatische massages, schoonheidsverzorging... met zoete amandel is alles mogelijk. Mensen die allergisch zijn voor amandelen moeten deze olie echter uit voorzorg vermijden.

Ontdek alle producten van Pranarom hier

Gebruik

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag.

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor de gevoelige huiden (borsten, handen, baby-billetjes). Verzorgt kloofjes, irritaties en jeuk.

Voorzorgsmaatregelen: • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte. • Droog bewaren.

Samenstelling

Samenstelling in één oogopslag: Meer dan twee derde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Iets minder dan een vierde meervoudig onverzadigde vetzuren (vooral omega 6). Een klein tiende deel verzadigde vetzuren (palmitinezuur). Sporen van vitamine A.

Fiche

Vorm
olie
Doelgroep
Volwassenen
Volume
50ml
Producent
Pranarom International
Reference
3246584
Brand
Pranarom
Gewicht
41 gr
Breedte
45 mm
Hoogte
110 mm
Diepte
45 mm
EAN
5420008518317
Online Prijs

Apotheek prijs € 9,53 *
**
Jouw prijs 8.10 € 8,10
Verschil € 1,43 (15%)
2Verzending binnen 2 werkdagen.Zachte Amandel Bio Plant.olie 50ml Pranarom
Online Prijs

Apotheek prijs € 9,53 *
**
Jouw prijs 8.10 € 8,10
Verschil € 1,43 (15%)
2Verzending binnen 2 werkdagen.