Yalacta Kefir Fruit

Ontdek alle producten van Yalacta hier
Yalacta Kefir Fruit
**
Jouw prijs 6.65 € 6,65
2Verzending binnen 2 werkdagen.

Productinformatie

De consumptie van melkkefir wordt aanbevolen voor mensen met een verminderde spijsverteringsfunctie en voor iedereen die meestal moeite heeft met het verteren van melk.

Een fris en sprankelend gefermenteerd drankje van mediterrane oorsprong! Water, suiker, citroensap, gist, citroen .... niets gemakkelijker te bereiden! Yalacta® ferment voor fruit kefir Fruit kefir is een vereniging van bacteriestammen (Lactococcus lactis, Leuconostoc mesenteroides, Lactobacillus paracasei) en gisten die sucrose en fructose kunnen fermenteren.


Gebruik

A. In het geval van een eerste bereiding:

• Doe in de container 1 liter mineraalwater met 40 gram suiker (ofwel 8 stuks suiker). Deze hoeveelheid suiker is nodig om het ferment te helpen vermenigvuldigen, waarbij de suiker dient als substraat voor fermentatie. Deze suiker wordt bijna volledig verbruikt door het gistmiddel aan het einde van de gisting.

• Los in een kopje de dosis poeder in de fles en de inhoud van de capsule op met een beetje mineraalwater om een ​​homogeen en klontvrij mengsel te verkrijgen.

• Breng het aldus bereide gistmiddel in het suikerwater en voeg het sap van een citroen toe. Laat de gisting vervolgens gedurende ten minste 48 uur bij kamertemperatuur (18 tot 25 ° C) ontstaan ​​voor de eerste bereiding, waarbij het deksel van de container er eenvoudig op wordt geplaatst.

B. Voor de volgende bereidingen:

• Neem de container die wordt gebruikt voor de eerste bereiding en waarin u de witachtige afzetting hebt bewaard met een beetje vloeistof, voeg 1 tot 3 liter mineraalwater met 40 gram suiker en een sap van citroen per liter, meng goed en ga verder zoals hierboven.

De volgende bereidingen zijn echter sneller: 24 uur bij kamertemperatuur, afgedekte fles, 12 uur hermetisch afgesloten container.

Na 20 tot 30 subculturen (meer dan 4 tot 6 weken) is veroudering een natuurwet, het is raadzaam om zijn gisting te vernieuwen om er zeker van te zijn dat hij altijd een uitgebalanceerde kefir en dus van goede kwaliteit bereidt.

Samenstelling

Ingrediënten: Dextrose, Saccharomyces cerevisiae, lactococcus lactis, leuconostoc mesenteroïdes, lactobacillus paracasei
Hoeveelheid 4 g

Fiche

Vorm
voeding
Doelgroep
Volwassenen
Producent
Gelbopharma
Reference
2178895
Brand
Yalacta
Gewicht
32 gr
Breedte
33 mm
Hoogte
57 mm
Diepte
25 mm
EAN
3134004010110

Klanten die Yalacta Kefir Fruit kochten hebben ook deze producten gekocht

1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
checkVerzending vandaag.
2Verzending binnen 2 werkdagen.

Yalacta Kefir Fruit
**
Jouw prijs 6.65 € 6,65
2Verzending binnen 2 werkdagen.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
71 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja