Wilde Rozen Bio Plant.olie 50ml Pranarom

Wilde Rozen Bio Plant.olie 50ml Pranarom

Muskusroos is een klassieker voor de huid en het gehele organisme. Deze schitterende olie, rijk aan omega 3, is mooi oranje dankzij de vitamines die ze bevat. Ze bevordert de hernieuwing van de huid en 'lift' de huid.

De muskusroos is een bloem die in het wild groeit met buitengewoon positieve eigenschappen. Ze mag echter niet verwisseld worden met de rozen, zij bevatten essentiële oliën. Het is namelijk het zaad van deze aan de meidoorn verwante rozenstruik waar men de kostbare plantaardige olie uithaalt die werkt tegen de ouderdomskenmerken en littekenvorming.

OPMERKING: Bijzonder actieve olie, in combinatie met andere plantaardige oliën te gebruiken op te reactieve huidtypes. Kan vlekken maken op delicate stoffen.

Ontdek alle producten van Pranarom hier

Gebruik

Tips & advies: Stress: Een dieet rijk aan essentiële omega 3-vetzuren zal de productie van de neurotransmitters van energie en goed humeur in de hersenen aanzienlijk doen stijgen. Op gebied van emoties tonen studies aan dat symptomen van depressie verminderd kunnen worden dankzij een aanvullende hoeveelheid van omega 3. Voeg aan uw kruiding 1 koffielepel muskusroosolie toe per persoon. Denk voor de behandeling ook eens aan muskusroos in de vorm van capsules.

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag.

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor alle huidtypes. Vertraagt de veroudering. Wordt gebruikt als voedende dag- of nachtcrème (een kwartier voor het make-up of het gaan slapen aanbrengen).

Voorzorgsmaatregelen: • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte. • Droog bewaren.

Samenstelling

Samenstelling in één oogopslag: Lets meer dan een zesde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Ongeveer drie kwart meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6 en ongeveer 33% omega 3, dat is een fantastisch evenwicht tussen kostbare essentiële vetzuren!). Vitamine E en carotenoïden (waarvan retinol).

Fiche

Vorm
olie
Doelgroep
Volwassenen
Volume
50ml
Producent
Pranarom International
Reference
2432730
Brand
Pranarom
Gewicht
121 gr
Breedte
45 mm
Hoogte
112 mm
Diepte
45 mm
EAN
5420008598623
Online Prijs

Apotheek prijs € 14,83 *
**
Jouw prijs 13.05 € 13,05
Verschil € 1,78 (12%)
1Verzending binnen 1 werkdag.Wilde Rozen Bio Plant.olie 50ml Pranarom
Online Prijs

Apotheek prijs € 14,83 *
**
Jouw prijs 13.05 € 13,05
Verschil € 1,78 (12%)
1Verzending binnen 1 werkdag.