Behandeling van verkoudheid

Niets zo vervelend als een banale verkoudheid. Gelukkig zijn er heel wat middeltjes die de symptomen helpen verminderen. Bij Pharmazone vind je een ruim aanbod aan neussprays, tabletten, en druppels. Vragen over een product? Contacteer onze online apothekers en zij helpen je met plezier verder.

lees meer...
Filteren op
Merk
Lijn
Vorm
Doelgroep
Volume
8 producten
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
2Verzending binnen 2 werkdagen.
2Verzending binnen 2 werkdagen.

Wat is een verkoudheid?

Allereerst helpen we graag een populaire mythe de wereld uit. Een verkoudheid wordt niet veroorzaakt door koud weer! Een verkoudheid wordt veroorzaakt door een virus en dus niet door met nat haar buiten te lopen of in je T-shirt in de sneeuw te spelen. Een verkoudheid is het gevolg van een virus. Een klassieke verkoudheid start meestal met een lopende neus en wordt daarna opgevolgd door een verstopte neus. Andere symptomen die zich kunnen voordoen zijn keelpijn, hoesten, niezen en bij kindjes vaak oorpijn. In geval van koorts ga je best eens naar de dokter want dan is het waarschijnlijk geen gewone verkoudheid meer.

Wat kan je doen tegen een verkoudheid?

Een verkoudheid gaat normaal vanzelf weer weg. Er is weinig dat je kan doen om het te genezen, maar enkele middeltjes helpen wel om de symptomen te verlichten. Op deze pagina vind je enkele handige middeltjes die je hierbij helpen zoals neusdruppels, sprays en tabletten. Op zoek naar meer medicijnen tegen neus-, keel- en oorklachten? Klik dan hier voor een uitgebreid aanbod. Wil je weten wat je zelf kan doen om de symptomen te verlichten? Lees dan de blogpost van onze apotheker “Verkoudheid: 3 dingen die kunnen helpen”.

Op deze pagina vind je al onze producten om een verkoudheid te behandelen. Persoonlijk advies van onze apothekers is vanzelfsprekend gratis en vrijblijvend. Heb je vragen of wil je hulp bij je keuze? Laat het ons weten via de chat of via mail en wij helpen je met plezier verder. Online kopen en bestellen was nog nooit zo eenvoudig.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
71 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja