Medicatie bij blaasontstekingen en vaginale infecties

Kies uit een ruim assortiment aan medicatie en hulpmiddelen bij het behandelen van een blaasontsteking of vaginale infecties. Ga, in geval van hevige pijn en ernstige symptomen, altijd langs bij een dokter! In geval van lichte of steeds terugkerende symptomen vind je op deze pagina verschillende hulpmiddelen. Vraag indien nodig raad aan onze online apotheker via de online chatfuntie.

lees meer...
Filteren op
Merk
Lijn
Vorm
Doelgroep
Volume
8 producten

1 reviews

checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
Vaginale infectie en blaasontsteking

Als de blaasontsteking niet te ernstig is, kunnen verschillende hulpmiddelen helpen bij het behandelen van de blaasontsteking. Middeltjes gebaseerd op veenbessensap zoals Uri-cran, Vacramal of Urocystil kunnen helpen bij het genezen en voorkomen van terugkerende blaasontstekingen. Heb je last van vaginale infecties denk dan aan middelen zoals Gyno-daktaryne of gynaecologische isobetadine.

Symptomen en oorzaken

Verschillende symptomen kunnen wijzen op een blaasontsteking. De meest voorkomende symptomen zijn; vaak moeten plassen, een brandend gevoel tijdens het plassen en troebele urine. Blaasontstekingen worden veroorzaakt door de eigen bacteriën. Dit kan worden veroorzaakt door weinig te drinken of te plassen, constipatie, onvolledige blaaslediging, menopauze of een verminderende weerstand. Als je heel veel last en pijn hebt, raadpleeg dan een dokter. Wil je niet meteen antibiotica nemen dan kunnen enkele hulpmiddelen helpen. Bovenal is het belangrijk om veel te drinken. Andere hulpmiddelen zijn gebaseerd op veenbessensap zoals Uri-cran, Vacramal of Urocystil.

Een vaginale schimmelinfectie kan je herkennen aan slecht ruikende, overvloedige of anders gekleurde vaginale afscheiding, rode en opgezwollen schaamlippen, jeuk, veel plassen en pijn in de schaamstreek. In een vroeg stadium kan de infectie beholpen worden Gyno-daktaryne of gynaecologische isobetadine.

Ontdek ons volledige gamma aan medicatie bij blaasontstekingen en vaginale infecties, vraag raad aan onze apotheker en koop online bij Pharmazone.be.

Vaginale infectie en blaasontsteking

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
71 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja