Tabletten voor beter inhaleren bij een allergie

Het hebben van een luchtwegallergie (allergische rhinitis) is voor velen een vervelend probleem. Dit probleem wordt vergroot wanneer je het gebruik van een neusspray niet prettig vindt. Gelukkig heeft Pharmazone allergie tabletten beschikbaar in het assortiment voor het saneren van een inhalatieallergie.

lees meer...
Filteren op
Merk
Vorm
Doelgroep
Volume
5 producten
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
2Verzending binnen 2 werkdagen.

Wanneer iemand last heeft van een allergie dan zijn de symptomen vaak het hebben van een jeukende neus, tranende ogen en dikke oogleden. Daarnaast kan ook het inhaleren moeilijker gaan. Benauwdheid en een piepende ademhaling zijn dan bijkomende klachten. Wil je geen neusdruppels gebruiken, kies dan voor allergie tabletten, capsules of een siroop om de klachten snel weg te nemen.

Medicatie bij een allergische reactie

Een (symptomatische) behandeling van een allergie kan op verschillende manieren verlichting brengen. Het gebruik van een neusspray is dan medicijn dat vaak wordt aanbevolen. De inname van tabletten of capsules werkt net zo effectief en kan ook klachten van een sinusitis verlichten.

De tabletten van Pharmazone kunnen zowel gebruikt worden als medicatie bij een allergie of een neusbijholteontsteking. Deze ontsteking gaat vaak gepaard met een verkoudheid, een verstopte neus, hoofdpijn en/of koorts.

Gebruik bijvoorbeeld pillen in de vorm van allergietabletten of capsules van Rhinathiol bij de behandeling van een allergie of een sinusitis. Met deze middelen wordt de werking van de luchtwegen bevorderd en zorgt ook voor de vermindering van een slijmhoest.

Werking van allergie tabletten

Niet-voorgeschreven medicatie tegen een allergie of een sinusitis koop je tegenwoordig zelf, en zo ook bij Pharmazone. Om allergieklachten te verlichten kun je bijvoorbeeld gedurende het hooikoortsseizoen tabletten innemen. Ook tegen huisstofmijt of een allergie voor huisdieren kun je dezelfde medicatie gebruiken. Deze tabletten bevatten stoffen om de werking van histamine in het lichaam af te remmen.

Fenylefrine is een stof die vaak wordt gebruikt in tabletten en maakt bovenste luchtwegen weer vrij. Veel voorkomend is chloorfenaminemaleaat. Dit is een antihistamine en behoort tot de groep van de alkylamines.

Lees voor het gebruik altijd eerst de bijsluiter voor eventuele bijwerkingen. Bij de inname van allergie tabletten kunnen bijwerkingen optreden zoals: slaperigheid, vermoeidheid en in enkele gevallen duizeligheid.

Bij Pharmazone kun je ook kiezen voor medicijnen bij een allergie op basis van homeopathische bestanddelen. Wanneer je een oplossing zoekt voor je allergie met alleen maar traditionele bestanddelen, dan bestel je deze simpel en eenvoudig online.

Mocht je vragen hebben over het gebruik van medicijnen om een allergie of een sinusitis te verzachten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze apothekers staan altijd klaar om je verder te helpen.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
71 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja