Spijk Lavendel Ess Olie 10ml Pranarom

Spijk Lavendel Ess Olie 10ml Pranarom

Deze luchtplant houdt van het kreupelhout in Zuid-Europa en van kalkachtige gronden, houdt niet van de koude en heeft lichtpaarse bloemen geschikt in losse aren aan de top van lange stengels. De bloei en de oogst vallen later dan bij echte lavendel. De spijklavendel geeft een essentiële olie die geschikt is voor spoedgevallen, want ze verricht wonderen in het zo goed als onmiddellijk verzachten en behandelen van zware brandwonden en wespensteken. Als je deze olie al in die omstandigheden nodig had, is dat het bewijs dat aromatherapie wel degelijk een volwaardige geneeskunde is.

Ontdek alle producten van Pranarom hier

Gebruik

Tips & advies: Op alles wat prikt (beten van insecten die gif inspuiten (wespen, bijen,…)) of brandt (brandwonden, zonnebrand, schaafwonden): breng gedurende 1/2 uur om de 5 minuten 2 druppels CGEO Spijklavendel aan. Het resultaat is "miraculeus".

Gebruiksaanwijzing: 2 druppels 3 maal daags op een neutrale drager (honing of klontje rietsuiker of plantaardige olie).

Orale inname: ++ Gebruik op de huid: ++++ Lucht verspreiding: + +++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Voorzorgsmaatregelen:

• Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.

Samenstelling

Aromatische moleculen: 1,8 cineole, linalol, kamferGedistilleerd deel: bloeiende top

Fiche

Vorm
olie
Doelgroep
Volwassenen
Volume
10ml
Producent
Pranarom International
Reference
1626662
Brand
Pranarom
Gewicht
52 gr
Breedte
32 mm
Hoogte
31 mm
Diepte
81 mm
EAN
5420008520013
Online Prijs

Apotheek prijs € 8,25 *
**
Jouw prijs 7.01 € 7,01
Verschil € 1,24 (15%)
1Verzending binnen 1 werkdag.Klanten die Spijk Lavendel Ess Olie 10ml Pranarom kochten hebben ook deze producten gekochtSpijk Lavendel Ess Olie 10ml Pranarom
Online Prijs

Apotheek prijs € 8,25 *
**
Jouw prijs 7.01 € 7,01
Verschil € 1,24 (15%)
1Verzending binnen 1 werkdag.