star_rate aangeraden
Serelys Comp 60

Serelys Comp 60

Voedingssupplement tegen opvliegers zonder hormonale werking

SÉRÉLYS®

Perimenopauze/Menopauze

Voedingssupplement zonder hormonen, zonder fyto-œstrogene activiteit, zonder hormonaal werkingsmechanisme.

Opvliegers worden gekenmerkt door een plots opkomend warmtegevoel dat opstijgt vanuit de borst naar het gelaat en dat binnen enkele seconden aanleiding geeft tot een bijzonder onaangename transpiratie. Soms worden ze vervangen door overvloedig zweten: de indruk het voortdurend te warm te hebben.

Ze komen voor vanaf de perimenopauze (de periode van 3 tot 5 jaar die de echte menopauze voorafgaat) terwijl de maandstonden nog niet zijn opgehouden maar zeer onregelmatig zijn geworden.

Op het ogenblik van de echte menopauze, met name het definitief uitblijven van de maandstonden sinds minstens één jaar, komen deze opvliegers gedurende min of meer lange tijd voor bij 75% van de vrouwen (20% van de vrouwen heeft er last van tot de leeftijd van 65 jaar).

Deze warmteopwellingen zijn voor vele vrouwen bijzonder moeilijk te verduren wanneer ze uw slaapkwaliteit verminderen, u vaak en herhaaldelijk storen tijdens uw privé- of beroepsleven of u verplichten u regelmatig te verfrissen. De menopauze kan ook gepaard gaan met een tijdelijk gevoel van vermoeidheid en uitputting.

EIGENSCHAPPEN VAN SÉRÉLYS®

SÉRÉLYS® is een voedingssupplement te gebruiken bij de verschijnselen van menopauze. Het is een innovatief voedingssupplement uit de biotechnologie, dat voor het eerst 3 actieve bestanddelen combineert:

PureCyTonin® PI complex

PureCyTonin® GC complex

Vitamine E, die de cellen helpt beschermen tegen oxidatieve stress

SÉRÉLYS® wordt geproduceerd volgens de geldende reglementering om een hoogkwalitatief en doeltreffend product te verkrijgen. De PureCyTonin® PI en PureCyTonin® GC complexen bestaan uit gestandaardiseerde gezuiverde cytoplasmatische extracten van pollen behandeld volgens een exclusief en beschermd procedé waardoor het werkzame deel van de pollen (cytoplasma) uit zijn harde en waterdichte schalen (exine en intine) wordt gehaald.

Het omhulsel van de pollen draagt de allergieverwekkende stoffen (allergenen) van de pollen: dankzij het exclusieve extractieprocedé van SÉRÉLYS® wordt gezuiverd cytoplasma bekomen en worden alle pollenallergenen verwijderd.

Zo verkrijgt men de PureCyTonin® PI en PureCyTonin® GC complexen.

SÉRÉLYS® werd in verschillende wetenschappelijke studies volgens adequate methodes onderzocht in Zweden, Noorwegen, Japan en Frankrijk bij vrouwen die opvliegers hadden tijdens de perimenopauze of de menopauze.

SÉRÉLYS® draagt dankzij de gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen bij tot het behoud van het welzijn tijdens de menopauze. De gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen uit SÉRÉLYS® worden gebruikt bij opvliegers. Ze hebben een positieve invloed op de energie en helpen bij kortstondige vermoeidheid.

G****E****B****R****UI****KSADVIES

2 tabletten per dag 's morgens of 's avonds.

Dit product is niet bestemd voor zwangere vrouwen of kinderen. Kan een evenwichtige voeding en gezonde levensstijl niet vervangen. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

BELANGRIJK: omdat SÉRÉLYS® een natuurlijk product is, moet het eerste gebruik gedurende ten minste twee maanden voortgezet worden om de verwachte effecten waar te nemen. Het voortzetten van de behandeling zorgt voor een continu effect.

SAMENSTELLING PER TABLET

Ingrediënten: 160 mg gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen / 11,07 mg D-?-tocoferolacetaat waarvan 5 mg D-?-tocoferol (vitamine E) / Vulstof: isomalt - microkristallijne cellulose / Glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose - hydroxypropylcellulose - microkristallijne cellulose - stearinezuur - titaandioxide - ijzeroxide / Antiklontermiddel: magnesiumstearaat – siliciumdioxide

SÉRÉLYS® bevat geen hormonen, geen gluten en geen bètacaroteen. Dit voedingssupplement heeft geen fytoestrogene activiteit.

VERPAKKING

Doos met 60 of 120 tabletten in blister.

Uitsluitend verkrijgbaar bij uw apotheker.

Bewaren bij kamertemperatuur in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen warmte en vocht. Buiten het bereik van kinderen houden.

Gepatenteerd product. Geproduceerd in Europa.

VERDELER

Eurogenerics

Division NeoCare

Heizel Esplanade b22

B-1020 Brussel

Ontdek alle producten van Neocare hier

Fiche

Vorm
tabletten
Lijn
Serelys
Doelgroep
Volwassenen
Volume
60 eenh.
Producent
Eurogenerics
Aantal per verpakking
60 comprimés
Reference
2719201
Brand
Neocare
Gewicht
46 gr
Breedte
88 mm
Hoogte
132 mm
Diepte
27 mm
EAN
3770001999081
Online Prijs

Apotheek prijs € 29,95 *
**
Jouw prijs 25.46 € 25,46
Verschil € 4,49 (15%)
checkVerzending vandaag.Klanten die Serelys Comp 60 kochten hebben ook deze producten gekochtSerelys Comp 60
Online Prijs

Apotheek prijs € 29,95 *
**
Jouw prijs 25.46 € 25,46
Verschil € 4,49 (15%)
checkVerzending vandaag.