Altijd een glad resulaat met onze scheergel

Krijg het gladste resultaat met scheergel van Pharmazone. Om zo glad en zo dicht mogelijk op de huid te kunnen scheren is scheergel nodig. Scheergel laat je scheerapparaat soepeler over de huid glijden. Hierdoor bescherm je je huid tijdens het scheren en voorkom je sneetjes. Neem een kijkje in ons assortiment.

lees meer...
Filteren op
Merk
Lijn
Vorm
Doelgroep
Volume
3 producten
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden

Weg met die stoppels

Scheren kan soms een hele klus zijn. Je huid is namelijk glad en de haren die je wilt verwijderen zijn stug . Voorkom daarom een onaangename ervaring zoals bultjes en jeuk na het scheren. Zorg ervoor dat je voor het scheren van gezichtshaar de juiste producten gebruikt. Pharmazone heeft de volgende producten van verschillende merken in het assortiment:

  • Scheerschuim: Lekker luchtig en gemakkelijk af te spoelen. Scheerschuim houdt de huid glad en beschermt de huid goed tijdens het scheren. Mocht je last hebben van een gevoelige huid, kies dan voor een product dat speciaal hiervoor ontwikkeld is.
  • Scheergel: Houd je van een super glad resultaat? Dan is scheergel je beste optie. Scheergel smeert nog makkelijker uit dan schuim en zorgt voor een nauwer contact met je scheermesjes. Tegelijkertijd beschermt het de huid beter
  • Scheerolie of crème: Scheerolie of -crème is dé oplossing voor mensen met een makkelijk geïrriteerde huid en voor scheren op gevoelige plekjes.

Gevoelige huid?

Veel mannen hebben last van een gevoelige huid. Dit veroorzaakt bultjes en jeuk op de plekken waar je net geschoren hebt. Heb jij hier nu ook last van, kies dan een scheergel op basis van verzachtende bestanddelen. Denk hierbij aan Aloë Vera en Jojoba olie, die beiden een verzachtend en kalmerend effect hebben op de huid. Absinthe extract heeft een ontstekingsremmende, antimicrobiële en verfrissende werking. Ingrediënten zoals panthenol en tocopherol werken verzachtend en gaan een branderig gevoel tegen.

Scheergel voor je hoofd

De hoofdhuid is extra gevoelig en met veel oppervlakkige bloedvaatjes kan een sneetje dan flink bloeden. Voor de hoofdhuid raden we aan om een speciaal hiervoor ontwikkeld product te gebruiken. Denk hierbij aan Korres Absinthe Hoofd Scheercrème, welke extra verzachtende en kalmerende ingrediënten gebruikt voor een gladder resultaat terwijl de huid gevoed wordt.

Andere manieren van ontharen

Ben je op zoek naar andere scheer- en ontharingsproducten? Bekijk ook eens ons assortiment aan scheerschuim, scheermesjes, ontharingscrème, wax, wax strips, en scheeraccessoires.

Heb je vragen of zoek je nog naar advies over scheren? Stuur ons dan een bericht via email, chat of SMS. Onze online apothekers staan altijd voor je klaar.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
71 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja