Scharlei Ess Olie 10ml Pranarom

Scharlei Ess Olie 10ml Pranarom

Deze tweejarige kruidachtige plant, afkomstig uit West-Azië en Europa en familie van de Lamiaceae, wordt grotendeels in landen met een gematigd klimaat geteeld als sierplant, maar voornamelijk voor de productie van een essentiële olie die gebruikt wordt voor het maken van likeuren en parfums.. Scharlei behoorde in de middeleeuwen al tot de geneeskrachtige planten. De Grieken, de Romeinen en de Arabieren gebruikten het doorgaans als tonicum en in kompressen tegen slangenbeten. Egyptische vrouwen hadden de gewoonte om het sap van de scharlei te drinken om hun vruchtbaarheid te verhogen. "Wie scharlei in de tuin heeft staan, heeft geen dokter nodig" (Provençaals gezegde).

Ontdek alle producten van Pranarom hier

Gebruik

Tips & advies: Scharlei is gemakkelijk in gebruik en minder gevaarlijk dan salie officinalis. Hij kan dit aanraden om het hormonale systeem van een vrouw te harmoniseren.

Ongemakken tijdens de menopauze: meng CGEO Scharlei 1 deel + CGEO Salvia officinalis 1 deel + CGEO Steranijs 1 deel en neem hiervan 1 druppel op een klontje rietsuiker of in een lepeltje PO 2 keer per dag in, 5 dagen op 7.

Gebruiksaanwijzing: Massage: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan.

Orale inname: +++ Gebruik op de huid: ++++ Lucht verspreiding: ++++ +++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Voorzorgsmaatregelen:

• Niet gebruiken in geval van mastose en hormonale kankers. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Zonder bevoegde aanwijzing, niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. • UITWENDIG GEBRUIK

Samenstelling

Aromatische moleculen: Linalol, sclareol, linalyl acetaatGedistilleerd deel: bloeiende top

Fiche

Vorm
olie
Doelgroep
Volwassenen
Volume
10ml
Producent
Pranarom International
Reference
2733632
Brand
Pranarom
Gewicht
48 gr
Breedte
32 mm
Hoogte
30 mm
Diepte
83 mm
EAN
5420008531019
Online Prijs

Apotheek prijs € 13,60 *
**
Jouw prijs 10.88 € 10,88
Verschil € 2,72 (20%)
2Verzending binnen 2 werkdagen.Scharlei Ess Olie 10ml Pranarom
Online Prijs

Apotheek prijs € 13,60 *
**
Jouw prijs 10.88 € 10,88
Verschil € 2,72 (20%)
2Verzending binnen 2 werkdagen.