Rene Furterer

Rene Furterer

Plantenextracten en essentiële oliën zijn de basis van alle natuurlijke haarverzorgingsproducten van René Furterer. Deze fransman ontdekte al in 1957 dat gezond haar alleen groeit vanuit een gezonde hoofdhuid. De essentiële oliën worden gewonnen uit kruiden als karwij, planten als klaver en vruchten als avocado’s. Maar ook uit munt, sinaasappel, lavendel en shea worden veel oliën geëxtraheerd.

Voor de beste haarverzorgingsproducten moet u bij Rene Furterer zijn. Rene Furterer biedt een complete set haarverzorgingsproducten aan. Voor ieder haartype is er een passende verzorgingslijn. U vindt er shampoos, serums, maskers, enz. terug. Er zijn verschillende lijnen voor ieder haartype en hoofdhuid. Rene Furterer biedt de volgende lijnen aan: Astera (gevoelige, geïrriteerde hoofdhuid), Tonucia (krachteloos, futloos haar), Karité (zeer droog, beschadigd haar / zeer droge hoofdhuid), Curbicia (vette hoofdhuid), Melaleuca (roos), Myrrhea (warrig, weerbarig haar), Okara (gekleurd, ontkleurd haar), etc. Rene Furterer biedt shampoos en dergelijke aan voor een vette hoofdhuid. Of als u eerder een droge hoofdhuid heeft zal u zeker een gepast product vinden. Om haaruitval te voorkomen heeft Rene Furterer shampoos, serums en sprays ontwikkeld. Voor de beste haarverzorging zit u goed met Rene Furterer.

René Futerer ontwikkelde ook mooie stylingproducten voor alle haarstijlen. Van flexibele styling tot de meest volumineuze kapsels. Alles op basis van natuurlijke ingrediënten voor gezond haar. Speciaal aan de René Furterer styling producten zijn het gebruik van Cakile een plant die ook wel zeeraket wordt genoemd. Cakile en vitamine B5 zorgen hydratatie, bescherming en voor een natuurlijke glans. Er zijn sprays, gels, mousses en pasta’s van René Furterer Vegetal styling.

Categorieën
meer minder
Lijn
meer minder
Vorm
meer minder
Doelgroep
meer minder
Volume
meer minder
star_rate aangeraden WEBDEAL
Furterer Style Gel 150ml

Furterer Style Gel 150ml

Gelijkaardig product
€ 15,75
*
**
12.13
23%
star_rate aangeraden WEBDEAL
Furterer Style Lak 300ml

Furterer Style Lak 300ml

Gelijkaardig product
€ 20,35
*
**
15.67
23%