Puressentiel Wondjes-builen Gel 33 Ess Olie Tb 5ml

Puressentiel Wondjes-builen Gel 33 Ess Olie Tb 5ml

De 33 essentiële oliën van deze gel hebben bloedstelpende, ontsmettende, pijnstillende, verdovende, ontstekingsremmende en wondhelende eigenschappen. Hij verzacht gelijk welk soort huidletsel: schrammen, snijwonden, beten, insecten- en spinnenbeten, traumatisme, builen, kneuzingen, spierspasmen, krampen, lichte brandwonden, blaren, …

De werkzame bestanddelen van de 33 essentiële oliën van deze gel ontsmetten, kalmeren en verzachten onmiddellijk de aangetaste huid en versnellen de huidvernieuwing.Een doeltreffendheid, aangetoond door 4 studies:

  • Herstellende werking van brandwonden
  • Wondhelende werking
  • Ontsmettende werking
  • Ontstekingsremmende werking.

PURESSENTIEL® Wondjes, Builen groepeert dankzij zijn exclusieve formule de 33 essentiële oliën die noodzakelijk zijn voor de 1001 alledaagse kwaaltjes!

Ontdek alle producten van Puressentiel hier

Aangewezen bij …

Bij brandwonden, insectenbeten, snijwonden.

Gebruik

Wondjes, builen, blauwe plekken, schrammen, bloeduitstortingen…: masseer een goede dosis gel zacht in. De gel zal kleine wonden ontsmetten, bloeduitstortingen doen verdwijnen en de pijn kalmeren.

Beten van insecten, spinnen, vlooien, wespen, bijen, horzels, daasvliegen, kwallen, pieterman…: De gel aanbrengen op de beet. Maak daarna een verband met een kompres dat doordrongen is met gel en dat u op de beet legt. Laat 1 uur inwerken. Te herhalen als de pijn aanhoudt. De gel zal ontsmetten en de pijn kalmeren.

Lichte brandwonden, zonnebrand, …: voor kleine oppervlakken: breng een kompres aan dat doordrongen is met gel. Voor grote oppervlakken: breng een dikke laag gel aan en laat de gel in de huid dringen. De gel zal de pijn kalmeren en de huidvernieuwing versnellen.2 tot 3 maal per dag herhalen tot de wond perfect genezen is.

De gel kan ook worden gebruikt voor blaren (de blaar eerst met een naald doorprikken en de gel in een kompres aanbrengen).

Voor krampen en spierpijnen: de gel met een grondige massage aanbrengen.

Specifieke gebruiksvoorzorgen:

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Samenstelling

Combinatie van 33 EOBBG essentiële oliën (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd):

  • Anijs, Basilicum, Rozenhout, Kajapoet, Roomse kamille, Zonneroosje, Citroen, Javaanse citronella, Cipres, Eucalyptus, Venkel, Jeneverbes, Geranium, Strobloem, Edele laurier, Lavendel, Lavandin, Pepermunt, Mirte, Niaouli, Olibanum, Oregano, Palmarosa, Patchouli, Ravintsara aromatica, Rozemarijn, Sandelhout, Bonenkruid, Salie officinalis, Wilde tijm, Theeboom, Tijm, Bergthee.

Fiche

Vorm
gel
Lijn
Dagelijks Welzijn
Doelgroep
Kind, Volwassenen
Volume
5ml
Producent
Puressentiel Benelux
Reference
2584126
Brand
Puressentiel
Gewicht
18 gr
Breedte
20 mm
Hoogte
88 mm
Diepte
12 mm
EAN
3401562077139
Online Prijs

Apotheek prijs € 5,95 *
**
Jouw prijs 5.24 € 5,24
Verschil € 0,71 (12%)
checkVerzending vandaag.
Puressentiel Wondjes-builen Gel 33 Ess Olie Tb 5ml
Online Prijs

Apotheek prijs € 5,95 *
**
Jouw prijs 5.24 € 5,24
Verschil € 0,71 (12%)
checkVerzending vandaag.