Puressentiel Verspreider Met Zachte Warmte Blauw

Puressentiel Verspreider Met Zachte Warmte Blauw

De verspreider met zachte warmte Puressentiel® biedt u op een propere, stille en efficiënte manier de weldaden van de aromatherapie. Zonder kaarsen of vlammen is hij ideaal voor een dagelijks gebruik in alle veiligheid en integreert hij zich perfect in uw leef- en werkruimtes (huis, bureau, hotel, medische praktijk, schoonheidssalon, wachtzaal, sportzaal, …)

Hij is vervaardigd uit isolerende keramiek, u kunt hem dus op gelijk welk oppervlak plaatsen want enkel het bovenste deel geeft warmte af. De verspreider met zachte warmte zorgt voor een goede verspreiding van de essentiële oliën zonder hun kwaliteit aan te tasten en met behoud van hun eigenschappen. Tien minuten volstaan om de volledige kracht van de verspreiding te bereiken en het thermisch regelingssysteem (Thermostaat maximum 45°C) zorgt voor een constante temperatuur (zonder oververhitting).

Ontdek alle producten van Puressentiel hier

Gebruik

  1. Breng de stekker van de verspreider met zachte warmte in het stopcontact en druk op de schakelaar op het snoer. De teller start en stopt automatisch veilig na 58 minuten verstuiving. Om de teller terug te starten het toestel terug starten met een druk op de knop
  2. Giet 20 à 25 druppels essentiële olie of van de Puressentiel® melange voor verstuiving in het middelste gedeelte van de verdamper en geniet van de aroma's.

WAARSCHUWING

Niet alle essentiële oliën zijn geschikt voor verspreiding. Vraag raad aan uw apotheker. Goed de gebruiksrichtlijnen nalezen van elk product vooraleer het te gebruiken voor verspreiding.

Wij raden aan in uw Verspreider Puressentiel® enkel Puressentiel® melanges voor verstuiving te gebruiken:

  • Puressentiel® Air Pur Verstuiving: om te helpen microben te verjagen, bronnen van allergie te beperken en zuiverdere lucht in te ademen.
  • Puressentiel® Adem Verstuiving: om de ademhalingswegen te verlichten en de natuurlijke weerstand te verhogen.
  • Puressentiel® Zen Verstuiving : voor ontspanning, relaxatie en rust, om spanningen weg te nemen, slaap te bevorderen en om een rustige, serene en herstellende nachtrust te hebben.
  • Of een 100% zuivere en botanisch natuurlijke essentiële en biochemische gedefinieerde olie uit het gamma Puressentiel®.

Fiche

Vorm
apparaat
Lijn
Verspreiding
Doelgroep
Volwassenen
Producent
Puressentiel Benelux
Reference
2855617
Brand
Puressentiel
Gewicht
558 gr
Breedte
147 mm
Hoogte
157 mm
Diepte
106 mm
EAN
3401599591875
Online Prijs

Apotheek prijs € 40,00 *
**
Jouw prijs 34.00 € 34,00
Verschil € 6,00 (15%)
1Verzending binnen 1 werkdag.Puressentiel Verspreider Met Zachte Warmte Blauw
Online Prijs

Apotheek prijs € 40,00 *
**
Jouw prijs 34.00 € 34,00
Verschil € 6,00 (15%)
1Verzending binnen 1 werkdag.