star_rate aangeraden
Puressentiel Complexe Verstuiv. Adem Olie Fl 30ml

Puressentiel Complexe Verstuiv. Adem Olie Fl 30ml

ADEM Verstuiving Puressentiel® is voor 100 % samengesteld uit 100 % pure en natuurlijke EOBBG (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd) essentiële oliën om te gebruiken met de verspreider Puressentiel®. Deze essentiële oliën met antiseptische, zuiverende, antibacteriële en kalmerende eigenschappen bevorderen het welzijn en het ademhalingscomfort en helpen de natuurlijke weerstand te versterken. Te gebruiken vanaf de eerste tekenen van winterkwaaltjes, verkoudheid of allergieën (lopende neus, tranende ogen, niezen, prikkende keel, …).

Ontdek alle producten van Puressentiel hier

Eigenschappen

Te gebruiken met een verspreider voor koude verneveling. De verspreider van Puressentiel® is hiervoor ideaal. Breng voor kleine ruimten enkele druppels aan op uw linnengoed (controleer vooraf of het mengsel met essentiële oliën geen vlekken maakt op de stof) of op een schoteltje dat u in de buurt van een warmtebron plaatst. Belangrijk: een essentiële olie mag nooit verhit of opgewarmd worden boven 30°C want anders worden haar werkzame bestanddelen vernietigd.

Gebruiksvoorzorgen:

De essentiële oliën zijn zeer werkzaam en moeten gebruikt worden volgens de bijgevoegde gebruiksaanwijzing. Niet aanbrengen op de huid.Vermijd elk contact met de ogen en de slijmvliezen. De handen goed wassen na contact met essentiële oliën. In geval van irritatie, spoelen met plantaardige olie. Buiten het bereik en het zicht van kinderen bewaren. Niet inslikken. Op een koele en donkere plaats bewaren Niet gebruiken in aanwezigheid van een kind jonger dan 1 jaar. 30 minuten wachten alvorens het kind weer in de ruimte te laten.

Fiche

Vorm
spray
Lijn
Ademhaling
Doelgroep
Volwassenen
Volume
30ml
Producent
Puressentiel Benelux
Reference
2620979
Brand
Puressentiel
Gewicht
84 gr
Breedte
37 mm
Hoogte
100 mm
Diepte
38 mm
EAN
3401595021925
Online Prijs

Apotheek prijs € 15,95 *
**
Jouw prijs 12.28 € 12,28
Verschil € 3,67 (23%)
checkVerzending vandaag.Puressentiel Complexe Verstuiv. Adem Olie Fl 30ml
Online Prijs

Apotheek prijs € 15,95 *
**
Jouw prijs 12.28 € 12,28
Verschil € 3,67 (23%)
checkVerzending vandaag.