Puress A/luizen Poudoux Shampoo Bio 200ml

Puress A/luizen Poudoux Shampoo Bio 200ml

De beschermende conditioner POUXDOUX® met biologische, pure en natuurlijke essentiële oliën van lavendel, lavandin, ylang-ylang en geranium is ontwikkeld om het haar makkelijk te ontwarren en snel neten en dode luizen te verwijderen. Werkt beschermend voor het haar en kalmerend voor de hoofdhuid. De beschermende conditioner POUXDOUX® maakt het haar zacht en geeft het een aangename geur. Voor dagelijks gebruik: de beschermende conditioner POUXDOUX® beschermt het haar. Het haar wordt zacht en glanzend, en krijgt een aangename geur.

Ontdek alle producten van Puressentiel hier

Gebruik

Aanbrengen op handdoekdroog haar. Zachtjes inmasseren met de vingertoppen. Minstens drie minuten laten inwerken en daarna overvloedig spoelen met schoon water. Het haar vervolgens kammen met een luizenkam om de laatste luizen, larven en neten te verwijderen.

Samenstelling

essentiële oliën

Lavandel, Lavandin, Ylang ylang, Geranium.

ingredients

AQUA (WATER), STEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL*, CANANGA ODORATA FLOWER OIL*, LAVANDULA HYBRIDA GROSSO HERB OIL*, CITRIC ACID, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL*, SODIUM HYDROXIDE, LINALOOL**, BENZYL BENZOATE**, GERANIOL**, CITRONELLOL**.

*Ingrediënten uit biologische landbouw. **Natuurlijk aanwezig in essentiële oliën.

Contra-indicaties

Contact met de ogen vermijden. Bij contact met de ogen overvloedig spoelen met water. Uitwendig gebruik. Niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 3 jaar en voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Fiche

Vorm
shampoo
Lijn
Anti-Luizen
Doelgroep
Volwassenen, Kind
Volume
200ml
Producent
Puressentiel Benelux
Reference
3034501
Brand
Puressentiel
Gewicht
243 gr
Breedte
50 mm
Hoogte
184 mm
Diepte
50 mm
EAN
3401340797839
Online Prijs

Apotheek prijs € 12,60 *
**
Jouw prijs 10.08 € 10,08
Verschil € 2,52 (20%)
1Verzending binnen 1 werkdag.Puress A/luizen Poudoux Shampoo Bio 200ml
Online Prijs

Apotheek prijs € 12,60 *
**
Jouw prijs 10.08 € 10,08
Verschil € 2,52 (20%)
1Verzending binnen 1 werkdag.