star_rate aangeraden
Nan Complete Comfort Zuigelingenmelk Pdr 800g

Nan Complete Comfort Zuigelingenmelk Pdr 800g

Ontdek alle producten van Nan hier

Eigenschappen

Belangrijke informatie: De beste manier om een ??baby te voeden is door borstvoeding te geven, omdat moedermelk ideaal uitgebalanceerde voeding is, je baby tegen ziektes beschermt en ook nog andere voordelen voor zowel de baby als de moeder biedt. Wij adviseren om het consultatiebureau of een arts te raadplegen bij het maken van de keuze hoe je jouw baby voedt.Moeders zouden ook voorlichting moeten krijgen over de voorbereiding op borstvoeding en de manier waarop zij het geven van borstvoeding kunnen voortzetten. Als je kiest om borstvoeding te geven, is het belangrijk om ??gezond en gebalanceerd te eten.

Flesvoeding is bedoeld om moedermelk te vervangen wanneer moeders ervoor kiezen geen borstvoeding te geven of om andere redenen waardoor ze niet in staat zijn om dat te doen. Een besluit om geen borstvoeding te geven of om gedeeltelijke flesvoeding te introduceren, zal de productie van moedermelk verminderen.

Het is moeilijk om terug te komen op je beslissing om geen borstvoeding meer te geven. Borstvoeding is de meest economische voeding. Wanneer toch wordt besloten om flesvoeding te geven is het belangrijk om dit te bereiden en te bewaren volgens de instructies op het etiket, om zo risico's voor de gezondheid van je baby te voorkomen.Met vriendelijke groeten, Nestlé Babyvoeding.

Aangewezen bij …

NAN® Complete Comfort is een hypoallergene melk die ontwikkeld werd op basis van Nestlé-onderzoek om te beantwoorden aan spijsverteringsproblemen: constipatie, harde stoelgang en krampjes.• Het bevat meervoudig onverzadigde lange ketenvetzuren van de familie van de Omega-3 vetzuren (DHA).• Deze dieetvoeding bevat magnesium en vezels (GOS-FOS).

NAN® Complete Comfort moet onder medisch toezicht gebruikt worden. NAN® Complete Comfort is geschikt om te worden gebruikt als specifieke voeding voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen of ter aanvulling van borstvoeding. Deze dieetvoeding is geschikt om als enige voedingsbron te dienen. NAN® Complete Comfort is niet bestemd voor parenteraal gebruik. Contra-indicaties: in geval van allergie aan koemelkeiwitten.

Samenstelling

Nutritionele samenstelling per 100g

Kcal

Eiwitten

Vetten

Koolhydraten

Na

K

Fe

513

9,8 g

27 g

56 g

200 mg

570 mg

5,3 mg

Contra-indicaties

NAN® Complete Comfort is niet bestemd voor parenteraal gebruik. Contra-indicaties: in geval van allergie aan koemelkeiwitten

Allergenen: Lactose, wei, galacto-oligosachariden, vis

Fiche

Vorm
zelftest
Lijn
Complete Comfort
Doelgroep
Volwassenen
Producent
Nestlé Belgilux
Aantal per verpakking
1x800GR
Reference
3115599
Brand
Nan
Gewicht
976 gr
Breedte
131 mm
Hoogte
168 mm
Diepte
132 mm
EAN
7613034433138
Online Prijs

Apotheek prijs € 22,99 *
**
Jouw prijs 21.84 € 21,84
Verschil € 1,15 (5%)
checkVerzending vandaag.Klanten die Nan Complete Comfort Zuigelingenmelk Pdr 800g kochten hebben ook deze producten gekochtNan Complete Comfort Zuigelingenmelk Pdr 800g
Online Prijs

Apotheek prijs € 22,99 *
**
Jouw prijs 21.84 € 21,84
Verschil € 1,15 (5%)
checkVerzending vandaag.