Noten Bio Plant.olie 50ml Pranarom

Noten Bio Plant.olie 50ml Pranarom

Dé neutrale olie die makkelijk is in gebruik. Haar zachtheid gaat hand in hand met haar eenvoud om heel de familie blij te maken. Dringt snel in, zorgt voor een zijdezachte huid en ruikt heerlijk naar herfstvruchten. Ze wordt gebruikt als basis voor aromatherapeutische bereidingen of bij het versterken van de doffe huid of huid met problemen. Tijdens een massage verwarmt ze het lichaam en verspreidt ze snel en goed de eventuele plantaardige oliën van een samenstelling. In de keuken komt de heerlijke hazelnotensmaak ook van pas in sommige desserts of gerechten binnen het kader van een dieet.

OPMERKING: personen die allergisch zijn voor Hazelnoot zullen dat waarschijnlijk ook zijn voor de olie.

Ontdek alle producten van Pranarom hier

Gebruik

Tips & advies: Massage (olie): De Hazelnoot PO is ideaal voor een massage van heel het lichaam. Voor een gepersonaliseerde lichaamsmassage telt u steeds maximaal 8 druppels EO naar keuze per 10 ml PO.

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag.

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor huidmassage met of zonder essentiële oliën. Verzorgt gevoelige huiden. Dringt snel in.

Voorzorgsmaatregelen: • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte. • Droog bewaren.

Samenstelling

Samenstelling in één oogopslag: Lets meer dan vier vijfde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Iets minder dan een tiende meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6). Vitamine E en antioxiderende fytosterolen.

Fiche

Vorm
olie
Doelgroep
Volwassenen
Volume
50ml
Producent
Pranarom International
Reference
3246618
Brand
Pranarom
Gewicht
120 gr
Breedte
45 mm
Hoogte
110 mm
Diepte
45 mm
EAN
5420008518348
Online Prijs

Apotheek prijs € 9,39 *
**
Jouw prijs 8.26 € 8,26
Verschil € 1,13 (12%)
2Verzending binnen 2 werkdagen.Noten Bio Plant.olie 50ml Pranarom
Online Prijs

Apotheek prijs € 9,39 *
**
Jouw prijs 8.26 € 8,26
Verschil € 1,13 (12%)
2Verzending binnen 2 werkdagen.