Lolettes Weerstand 14

Lolettes Weerstand 14

Ontdek alle producten van Lolettes hier

Eigenschappen

Lolettes speelt in op de zuigreflex bij kinderen (kalmerend en ontspannend). De werking van de formule is gebaseerd op de aanwezigheid van hoog gecontreerde plantenextracten met wetenschappelijk bewezen therapeutische effecten.

  • 100% natuurlijk
  • Zonder bewaarmiddelen
  • Zonder suiker
  • Vanaf 3 jaar
  • Met zoetstof voor een lekkere smaak

Aangewezen bij …

Lolettes zijn natuurlijke lollies speciaal ontworpen voor kinderen. Lolettes Weerstand kan gebruikt worden bij terugkerende verkoudheid, tijdens of vóór de periode van winterkwalen en bij periodes van verminderde weerstand.

Gebruik

1 tot 3 lollies per dag, te gebruiken vanaf 3 jaar.

Samenstelling

Lolettes lollies zijn gemaakt op basis van hoog geconcentreerde hydroalcoholische plantenextracten met therapeutische effecten. Lolettes Weerstand werd geformuleerd op basis van:

  • Rode zonnehoed: Echinacea purpurea herba

Echinacea is afgeleid van het Grieks voor egel (echinos) wijzend op de stekelige bloemenkegel. Purpurea slaat op de mooie purperrode bloemenkleur. Rode zonnehoed wijst op de gelijkenis van het bloemenhoofd met een zonnehoed. Noord-Amerikaanse Indianenstammen gebruikten Echinacea al om slangen- honden- en allerlei insectenbeten te wassen en te genezen. Tevens werd het kruid gebruikt bij infectieziekten, koorts en gezwollen klieren. Het gebruik om de weerstand te verhogen werd al snel overgenomen door de eerste kolonisten en werd in het begin van de 20e eeuw het populairste immuunstimulerende en ontstekingswerende kruid in de medische praktijk. De Zwitserse fytotherapeut Dr. Vogel zei geen ander kruid te kennen dat zo prompt en betrouwbaar als Echinacea werkte. Hij maakte de plant algemeen bekend als weerstandsverhogend. Tegenwoordig is het in de kruidengeneeskunde uitgegroeid tot een eerste keuze plant ter preventie en behandeling van infectieziekten. Werkt immuunstimulerend tegen virussen, bacteriën en schimmels (dus antibacterieel, antiviraal, antifungaal). Op verschillende niveaus wordt het aspecifieke afweersysteem gestimuleerd en in een staat van paraatheid gebracht. Er is dus een globale verhoging van de weerstand. Door het tijdelijke "wakker schudden" van het immuunsysteem is Echinacea heel geschikt om winterse infecties te voorkomen.

  • Katteklauw: Uncaria tomentosa

Uncaria is afgeleid van uncinatus (gehaakt) en verwijst naar de doornen die deze plant draagt. Katteklauw wijst op de klauwachtige uitsteeksels waarmee deze plant zich aan bomen vasthaakt. Al meer dan 2000 jaar gebruikt bij lokale indianenbevolking. In 1989 en 1990 verkreeg Keplinger patenten op bestanddelen, geïsoleerd uit katteklauw met een immuunstimulerende werking. Werkt celbeschermend, weerstandsverhogend (zowel antiviraal, antibacterieel, antifungaal) en normaliseert het immuunsysteem.

  • Siberische ginseng: Eleutherococcus senticosus

Eleutero betekent vrije bessen en slaat op de vruchten van deze plant. Senticosus staat voor doornig, stekelig. Sinds meer dan 2000 jaar in de chinese geneeskunde toegepast om de vitaliteit te verhogen, als tonicum ter verhoging van de fysieke kracht en de weerstand, ter behandeling van luchtwegeninfecties en virale infecties. Sinds 1855 werd deze plant door Russische wetenschappers grondig onderzocht en werd een niet-specifieke stijging van de weerstand in het lichaam vastgelegd. Naast miljoenen Russen, waren vooral Russische kosmonauten de gekendste gebruikers. Werkt als algemeen tonicum, vitaliserend en verbetert de algehele gezondheid.

  • Rozenbottel: Rosa canina fructus

Rosa is latijn voor roos en afgeleid van het Griekse woord Rodon dat rood betekent. Rosa canina (latijn voor roos van de hond) zou afgeleid zijn van een oud geloof dat de wortel van deze plant de beet van een dolle hond zou kunnen genezen en hondsdolheid voorkomen. In de volksgeneeskunde werden rozenbottels vooral als tonicum gebruikt en bij verkoudheden, koorts en grippale symptomen. Net voor WO II werd ontdekt dat de rozenbottels van de hondroos rijk zijn aan natuurlijke vitamince C. Ze werden dan ook verwerkt tot een medicinale siroop om de weerstand van kinderen te verhogen en om verkoudheden mee aan te pakken. Ideaal bij gebrek aan vitaliteit, voorjaarsvermoeidheid. Werkt ter preventie en aanpak van grippale infecties, verkoudheden en luchtwegaandoeningen.

Naast de natuurlijke plantenextracten bestaat de formule uit isomalt, water, citroenzuur, natuurlijk aroma van cola en kleurstof (sulfiet-ammoniakkaramel).

Contra-indicaties

Droog en donker bewaren, beneden de 25°C. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Indien de ongemakken aanhouden of erger worden, onmiddellijk een arts raadplegen. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Overmatig gebruik van voedingssupplementen die isomalt bevatten kan een laxerend effect hebben.

Fiche

Vorm
Lollie
Doelgroep
Kind
Volume
14
Producent
Lolettes
Reference
3913126
Brand
Lolettes
Gewicht
98 gr
Breedte
93 mm
Hoogte
108 mm
Diepte
48 mm
EAN
5430001630015
WEBDEAL

Apotheek prijs € 15,95 *
**
Jouw prijs 12.60 € 12,60
Je bespaart € 3,35 (21%)
checkVerzending vandaag.
Lolettes Weerstand 14
WEBDEAL

Apotheek prijs € 15,95 *
**
Jouw prijs 12.60 € 12,60
Je bespaart € 3,35 (21%)
checkVerzending vandaag.
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...