Koolzaad Bio Plant.olie 1l Pranarom

Koolzaad Bio Plant.olie 1l Pranarom

Deze behoort tot de elite onder de oliën in het Oude Egypte waarvan Mohammed later zei dat ze "alles bestrijdt, behalve de dood". Een ingrediënt met een gekruide smaak, voor de verzorging van meer acute huidproblemen zoals acne, psoriasis of zona. Puur of vermengd te gebruiken. Ze is ook een anti-verouderingsschat en een buitenkansje voor al wie op zoek is naar een preventief anti-verouderingsvoedingssupplement. Het geheim? De aromatische bestanddelen (waaronder thymoquinone) die haar bijzonder actief maken, maar wel goed te verdragen.

Ontdek alle producten van Pranarom hier

Gebruik

Tips & advies: Roos: Masseer 1 tot 2 keer per week de hoofdhuid met 1 tot 3 eetlepels Zwartekomijnolie. Verwarm de olie tussen de handen en masseer dan van de haarwortels tot de punten. Laat gedurende minstens 1 uur tot een hele nacht onder een vochtige handdoek rusten. Spoel met een zachte shampoo zonder sulfaten, siliconen of geëthoxyleerde stoffen.

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag. Helpt het natuurlijke afweersysteem te versterken. Bevordert de spijsvertering. Rijk aan essentiële vetzuren.

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor droge, geïrriteerde en gekloofde huid. Gebruik bij haaruitval.

Voorzorgsmaatregelen: • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte. • Droog bewaren.

Samenstelling

Samenstelling in één oogopslag: Een vijfde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Bijna twee derde meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6). Talrijke zuiverende, immuno-stimulerende, wondhelende en/of antioxiderende actieve bestanddelen: essentiële olie uit Zwarte komijn, nigellone (antihistaminicum), vitamines en mineralen...

Fiche

Vorm
olie
Doelgroep
Volwassenen
Volume
1000ml (1l)
Producent
Pranarom International
Reference
2797454
Brand
Pranarom
Gewicht
1005 gr
Breedte
85 mm
Hoogte
85 mm
Diepte
210 mm
EAN
5420008509315
Online Prijs

Apotheek prijs € 163,37 *
**
Jouw prijs 143.77 € 143,77
Verschil € 19,60 (12%)
closeniet meer beschikbaar.
Dit product is niet meer beschikbaar


Koolzaad Bio Plant.olie 1l Pranarom
Online Prijs

Apotheek prijs € 163,37 *
**
Jouw prijs 143.77 € 143,77
Verschil € 19,60 (12%)
closeniet meer beschikbaar.
Dit product is niet meer beschikbaar