Jojoba Bio Plant.olie 50ml Pranarom

Jojoba Bio Plant.olie 50ml Pranarom

Een vloeibare plantaardige was die erg verwant is aan de huid en die geschikt is voor alle cosmetische en anti-verouderingsbehandelingen, zelfs op een vette huid. Trekt heel goed in en zorgt voor een zijdezachte huid. Jojoba was de bondgenoot van de Inca-traditie. De volkeren van Centraal- en Zuid-Amerika gebruikten ze om zich tegen de zon te beschermen of om er zich op voor te bereiden. Vandaag vinden we jojoba terug in vele cosmetische bereidingen die de talgafscheidingen regelen of die fijne, droge of breekbare haren mooier maken.

OPMERKING: Deze olie wordt hard bij temperaturen onder de 14°, maar dit doet geen afbraak aan de kwaliteit.

Ontdek alle producten van Pranarom hier

Gebruik

Tips & advies: Beschadigde handen: Voor heel droge handen kunt u de handen inwrijven met 2 tot 3 druppels PO van Jojoba, na elke wasbeurt. Deze olie worden goed opgenomen en zorgen voor zijdezachte handen. Het is dus mogelijk ze er meerdere keren per dag mee in te wrijven.

Gebruiksaanwijzing:

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor gemengde of vette huiden. Brengt evenwicht in de zuurtegraad van de huid.Verzorgt het haar. Bij vet haar: de olie 20 minuten voor de shampoo op de wortels aanbrengen. Bij droog haar: volledig insmeren en met een warme en natte handdoek omwikkelen.Goed om te weten: Bekend als het gouden van de Inca's, Jojoba is ook een goede natuurlijke ontschminker.

Voorzorgsmaatregelen: • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Buiten bevoegde aanwijzing, niet gebruiken tijdens zwangerschap bij borstvoeding en bij kinderen onderde 3 jaar. • Beschermen tegen licht en warmte. • DROOG BEWAREN

Samenstelling

Samenstelling in één oogopslag: Een erg bijzondere samenstelling, want het is eerder een was dan een olie met iets meer dan 80% enkelvoudig onverzadigde vetzuren (waarvan vooral gadoleïnezuur en erucazuur, dat zijn goede hydraterende bestanddelen) en ceramiden. Een profiel gelijkend op menselijke talg.

Fiche

Vorm
olie
Doelgroep
Volwassenen
Volume
50ml
Producent
Pranarom International
Reference
3246600
Brand
Pranarom
Gewicht
120 gr
Breedte
45 mm
Hoogte
103 mm
Diepte
45 mm
EAN
5420008518331
Online Prijs

Apotheek prijs € 14,26 *
**
Jouw prijs 11.41 € 11,41
Verschil € 2,85 (20%)
1Verzending binnen 1 werkdag.
Jojoba Bio Plant.olie 50ml Pranarom
Online Prijs

Apotheek prijs € 14,26 *
**
Jouw prijs 11.41 € 11,41
Verschil € 2,85 (20%)
1Verzending binnen 1 werkdag.