Dierenverzorging

Bij Pharmazone.be kan je kiezen uit een ruim assortiment verzorgingsproducten voor dieren. Bestel verzorgingsproducten voor honden, katten, paarden, vogels en andere dieren. Op deze pagina vind je middelen tegen vlooien en teken, voedingssupplementen, middelen voor wondzorg, en nog veel meer. Ook voor accessoires die helpen bij de verzorging kan je op deze pagina terecht. Vragen over één van onze producten? Neem contact op met onze online apotheker via de chat en we helpen je onmiddellijk verder.

lees meer...
Merk
meer minder
Lijn
meer minder
Vorm
meer minder
Doelgroep
meer minder
Volume
meer minder
Categorieën
meer minder

De gezondheid van je kat of hond

De meest populaire huisdieren zijn natuurlijk katten en honden en dit weerspiegelt zich in het online aanbod bij Pharmazone.be. Ons geruime assortiment omvat voor beiden viervoeters meer dan honderden producten. Bestel bij ons hulpmiddelen zoals zuigflessen, tandpasta, halsbanden, sprays en andere producten voor de verzorging en gezondheid van je favoriete huisdier. Bekijk ook onze pagina met geneesmiddelen voor je huisdieren.

Gezondheid en verzorging van je paard

Bij Pharmazone.be kan je ook alle producten terugvinden die je nodig hebt voor de gezondheid en verzorging van je paard(en). Naast verzorgingsproducten voor de hoeven, manen, huid, vacht en spieren bieden wij ook een uitbreid assortiment aan vitaminesupplementen aan. Pharmazone geeft je paard graag een steuntje in de rug bij het behalen en behouden van een stralende gezondheid en een goede conditie. Bekijk hier ons hele gamma aan verzorgingsproducten voor je paard.

Vlooien en teken behandelen

Een veel voorkomend probleem bij huisdieren zijn vlooien en teken. Deze vervelende beestjes bijten je huisdier en zijn heel schadelijk voor zijn huid en gezondheid. Probeer vlooien te vermijden door een passende halsband of pipet. Heeft je huisdier toch last van vlooien of teken? Met de diergeneesmiddelen in ons online assortiment is je kat, hond of paard er zo weer van af. Ontdek hier ons volledige gamma aan producten tegen vlooien en teken en bekijk zeker de keuze van onze apotheker: de Safecard Tekenkaart. Met dit medisch hulpmiddel ter grootte van een bankkaart verwijder je teken veilig, snel en op een hygiënische manier.

Hoe dierengeneesmiddelen toedienen?

Eenmaal je de medicijnen voor je huisdier online bij Pharmazone hebt gekocht, moet je erover nadenken hoe je dit zal toedienen aan je huisdier. De instructies van de dierenarts klinken vaak heel eenvoudig maar je kat of hond gaat hier niet altijd mee akkoord. Hier enkele trucjes om diergeneesmiddelen toe te dienen bij je kat of hond.

De meeste tabletten en pilletjes kan je gewoon door het voer mengen en je huisdier eet het zo op zonder iets te merken. Als het diergeneesmiddel niet mag gegeven worden door het voer kan je de bek openhouden met duim en wijsvinger, de pil achteraan de keel duwen en even aaien om een slikreflex te activeren. Een andere methode is het kopen van een pillenkoekje bij de dierenwinkel.

Weigert je hond of kat alles met druppels of pillen? Pak het dan iets sluwer aan. Presenteer twee van zijn lievelingssnacks voor de neus van je huisdeur, geef hem eentje en vervolgens de tweede gemengd met het diergeneesmiddel. Een gegarandeerd succes!

Ontdek al onze producten voor de verzorging en gezondheid van je huisdier, vraag raad aan onze online apotheker en bestel online bij Pharmazone.be.