Gember Ess Olie 5ml Pranarom

Gember Ess Olie 5ml Pranarom

De wortelstok van gember wordt reeds meer dan 6000 jaar gebruikt in India en China voor het behandelen van maagproblemen, diarree en misselijkheid, maar ook voor zijn culinaire doeleinden. Op het ogenblik hebben meerdere dubbelblinde testen met placebo de doeltreffendheid en de onschadelijkheid van gember aangetoond voor het behandelen van zwangerschaps- en postoperatieve misselijkheid. De "E-commissie" voor de fytotherapie erkent het medicinaal gebruik van de wortelstok van gember om spijsverteringsproblemen te behandelen en misselijkheid ten gevolge van reisziekte te voorkomen.

Ontdek alle producten van Pranarom hier

Gebruik

Tips & advies: Om de darmtransit te verbeteren : meng 3 druppels CGEO Gember + 3 druppels CGEO Exotische basilicum en neem 2 druppels van dit mengsel in een beetje honing, 's morgens en 's avonds.

Gebruiksaanwijzing: 2 druppels 3 maal daags op een neutrale drager (honing of klontje rietsuiker of plantaardige olie).

Orale inname: +++ Gebruik op de huid: ++++ (!) Lucht verspreiding: - +++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Voorzorgsmaatregelen:

• Huidirritatie mogelijk (dermocaustisch) bij onvermengd gebruik. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Voorzichtigheid geboden tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.

Samenstelling

Aromatische moleculen: Bisaboleen, zingibereenGedistilleerd deel: wortel

Fiche

Vorm
olie
Doelgroep
Volwassenen
Volume
5ml
Producent
Pranarom International
Reference
2800571
Brand
Pranarom
Gewicht
45 gr
Breedte
32 mm
Hoogte
82 mm
Diepte
30 mm
EAN
5420008506567
Online Prijs

Apotheek prijs € 7,61 *
**
Jouw prijs 6.47 € 6,47
Verschil € 1,14 (15%)
2Verzending binnen 2 werkdagen.Gember Ess Olie 5ml Pranarom
Online Prijs

Apotheek prijs € 7,61 *
**
Jouw prijs 6.47 € 6,47
Verschil € 1,14 (15%)
2Verzending binnen 2 werkdagen.