Fopspenen en accessoires

Fopspenen voor baby's tot peuters in alle vormen en kleuren en bijpassende fopspeenhouders en accesoires.

lees meer...
Merk
meer minder
Lijn
meer minder
Vorm
meer minder
Doelgroep
meer minder
Volume
meer minder

Niets biedt zoveel troost aan je baby als haar vertrouwde fopspeen. Zuigen is de eerste reflex van een pasgeboren kindje, baby's in de buik duimzuigen zelfs al! Het is echter bewezen dat duimzuigen op lange termijn schade kan toebrengen aan de tanden en erg moeilijk af te leren is, het is dus beter om te opteren voor een fopspeen.

Bij Pharmazone bieden wij u een ruime keuze aan spenen, koorden en diverse accessoires.

 

Papa is the best

Omdat het tutje uw kind overal vergezelt wilt u graag dat het er leuk uitziet. Bij ons kan u kiezen tussen toffe kleurtjes en leuke teksten die iedereen doen glimlachen, zoals 'I love mama'. Daarnaast zijn er ook mooie fopspeen kettingen, zoals de houten koorden van Heimess die ervoor zorgen dat uw kind haar tut niet verliest en doosjes om de speen tussendoor in op te bergen.

 

Alleen het beste voor uw kind

Binnen ons assortiment tutjes bieden we niet enkel veel verschillende kleuren en vormen aan, maar ook spenen die aangepast zijn aan de noden van je kind. Er zijn siliconen en latex fopspenen, spenen voor verschillende leeftijden en spenen die de moederborst nabootsen, zoals de Difrax natural lijn of spenen die op het gebit focussen zoals de tutten van Bibi dental.

Vergeet zeker ook niet de speen van je kindje regelmatig te vervangen, zo komen er door slijtage geen stukjes los waarin je kindje zou kunnen stikken.

 

Ontdek ons volledige gamma aan fopspenen en tutjes, vraag raad aan onze apotheker en koop online bij Pharmazone.be