Epitact Kniebescherming Sport Multidirectionele Xs

Ontdek alle producten van Epitact hier
Epitact Kniebescherming Sport Multidirectionele Xs
Promotie

Apotheek prijs € 69,95 *
**
Jouw prijs 62.96 € 62,96
Verschil € 7,00 (10%)
2Verzending binnen 2 werkdagen.

Productinformatie

De proprioceptieve kniebeschermer EPITHELIUMFLEX®01 is een kniebeschermer van de knieschijf, ontwikkeld voor sportactiviteit. Hij kan gedragen worden bij pijn om uw knie te helpen verlichten, maar ook ter preventie op lange termijn.


Eigenschappen

In de sport zijn er talrijke aandoeningen die te maken hebben met de knie: chronische tendinitis van de knieschijf, tendinitis van de uitwendige knie, patellofemoraal syndroom, ruitenwissersyndroom, subluxatie van de knieschijf, chondromalacia patellae, externe of interne patellofemorale chondropathie, chondropathie van de knieschijf, … De lijst is lang… Soms wordt een rustperiode aanbevolen door de arts of de trainer en kan men nadien opnieuw starten … maar de angst is er. De proprioceptieve kniebeschermer EPITHELIUMFLEX®01 helpt u opnieuw sereniteit te vinden in uw sportactiviteit terwijl u niet merkt dat u hem draagt.

  • EEN ONDERSTEUNENDE WERKING: Het dragen van de EPITHELIUMFLEX ® 01 kniebeschermer helpt knieschijfaandoeningen (patellofemoraalpijnsyndroom, instabiliteit van de knieschijf, patellatendinopathie...) te verlichten. Bij een knieblessure die leidde tot complicaties (kwetsbare ligamenten, artrose...), draagt de kniebeschermer bij tot de stabiliteit van het gewricht bij het hervatten van sportactiviteiten.
  • EEN STABILISERENDE WERKING: De gepatenteerde silicone EPITHELIUMFLEX ® knieschijfring in combinatie met het ultra performant REFLEXcompressieweefsel bevorderen de ondersteuning van de knieschrijf en destabiliteit van de knie.
  • BIJZONDERE EIGENSCHAP: De kniebeschermer werkt dynamisch zonder de mobiliteit te belemmeren. Deze kan dus preventief gebruikt worden omdat de spiermassa behouden blijft.
  • ERGONOMIE: Met een maximum aan technologie geconcentreerd in minder dan 60 g, werd de
  • EPITHELIUMFLEX® 01 kniebeschermer speciaal ontwikkeld voor sportieve activiteiten (in geval van pijn maar ook preventief). De kniebeschermer glijdt niet af en veroorzaakt geen last achteraan de knie (knieholte). De flinterdunne kniebeschermer kan onder alle soorten kledij worden gedragen.
  • ONDERHOUD: Wasbaar in de wasmachine op 30°C.
  • VOORZORGSMAATREGELEN: Niet gebruiken bij artritis, ernstige spataders, flebitis of oedeem (lymfatisch/veneus) in de benen en/of de dijbenen om te vermijden dat de bloedcirculatie wordt belemmerd.

Fiche

Vorm
steunverband
Doelgroep
Volwassenen, Sporters
Producent
Millet Innovation
Reference
3392420
Brand
Epitact
Gewicht
98 gr
Breedte
135 mm
Hoogte
240 mm
Diepte
25 mm
EAN
3660396006979

Epitact Kniebescherming Sport Multidirectionele Xs
Promotie

Apotheek prijs € 69,95 *
**
Jouw prijs 62.96 € 62,96
Verschil € 7,00 (10%)
2Verzending binnen 2 werkdagen.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
73 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja