Citronnelle Java Ess Olie 30ml Pranarom

Citronnelle Java Ess Olie 30ml Pranarom

Zoals alle planten uit de Cymbopogons-familie is de Javaanse citronella een kruid afkomstig van Indonesië, dat lange smalle bladeren, lineaire takken en een lineaire bloeiwijze heeft. Citronella's zijn grote wintervaste kruiden die geteeld worden of in het wild voorkomen in tropische streken : Java, Sri Lanka ... Haar risse, groene citroenachtige geur lijkt erg op die van melisse in wiens plaats ze soms wordt gebruikt.

Ontdek alle producten van Pranarom hier

Gebruik

Tips & advies: Dagelijks gebruik, 2 druppels CGEO Javaanse citronella + 2 druppels CGEO Egyptische rozen geranium op de achterzijde van de kraag van de pyjama of op het hoofdkussen om tijdens de zomernachten alle stekende bezoekers op afstand te houden.

Gebruiksaanwijzing: 2 druppels 3 maal daags op een neutrale drager (honing of rietsuiker, plantaardige olie) of verdund aan 30% om op de huid aan te brengen.

Orale inname: - Gebruik op de huid: ++++ Lucht verspreiding: ++++ +++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Voorzorgsmaatregelen:

• Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Voorzichtigheid geboden tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.

Samenstelling

Aromatische moleculen: Geraniol, citronnellol, citronnellalGedistilleerd deel: bovengrondse delen

Fiche

Vorm
olie
Doelgroep
Volwassenen
Volume
30ml
Producent
Pranarom International
Reference
2801181
Brand
Pranarom
Gewicht
79 gr
Breedte
36 mm
Hoogte
36 mm
Diepte
85 mm
EAN
5420008502309
Online Prijs

Apotheek prijs € 13,43 *
**
Jouw prijs 11.82 € 11,82
Verschil € 1,61 (12%)
closeniet meer beschikbaar.Citronnelle Java Ess Olie 30ml Pranarom
Online Prijs

Apotheek prijs € 13,43 *
**
Jouw prijs 11.82 € 11,82
Verschil € 1,61 (12%)
closeniet meer beschikbaar.