Citroen Zeste Ess Olie 30ml Pranarom

Citroen Zeste Ess Olie 30ml Pranarom

De citroen is afkomstig uit India en wordt geteeld in Zuid-Europa en Californië, is een van de meest gebruikte vruchten in de natuurlijke geneeskunde. Het extract wordt verkregen door de koude persing van het buitenste deel van de schil. Er zijn ongeveer 3000 citroenen nodig om 1 kg extract te bekomen. Het is zo veelzijdig dat het standaard en met groot succes voor vele aandoeningen wordt gebruikt. Het extract neutraliseert binnen de 5 minuten de Eberth-bacil en stafylokokken, binnen de 20 minuten de Loeffer-bacil (difterie).

Ontdek alle producten van Pranarom hier

Gebruik

Tips & advies:Neem dagelijks 3 druppels Citroen essence op een vierde klontje rietsuiker of in fruitsap, 's morgens voor het eten om de spijsvertering te bevorderen en voor een goede zuivering.

Gebruiksaanwijzing: 2 druppels 3 maal daags op een neutrale drager (honing of klontje rietsuiker of plantaardige olie).

Orale inname: ++++ Gebruik op de huid: ++++ (!) Lucht verspreiding: ++++ +++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Voorzorgsmaatregelen:

• Huidirritatie mogelijk (dermocaustisch) bij onvermengd gebruik. • Risico op overgevoeligheid voorzonlicht. • Niet gebruiken voor een zonnebad. Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Zonder bevoegde aanwijzing, niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.

Samenstelling

Aromatische moleculen: LimoneenGedistilleerd deel: schil

Fiche

Vorm
olie
Doelgroep
Volwassenen
Volume
30ml
Producent
Pranarom International
Reference
2811495
Brand
Pranarom
Gewicht
37 gr
Breedte
37 mm
Hoogte
83 mm
Diepte
35 mm
EAN
5420008534416
Online Prijs

Apotheek prijs € 12,92 *
**
Jouw prijs 11.37 € 11,37
Verschil € 1,55 (12%)
2Verzending binnen 2 werkdagen.Citroen Zeste Ess Olie 30ml Pranarom
Online Prijs

Apotheek prijs € 12,92 *
**
Jouw prijs 11.37 € 11,37
Verschil € 1,55 (12%)
2Verzending binnen 2 werkdagen.