Bernagie Bio Plant.olie 50ml Pranarom

Bernagie Bio Plant.olie 50ml Pranarom

Een olie ideaal voor rijpere vrouwen en huidtypes die heel wat te verduren hebben. De iets hogere prijs dan normaal is te wijten aan het lage rendement van de plant. De niet te evenaren dermocosmetische effecten maken dit dan weer ruimschoots goed. Ook als voedingssupplement (menopauze, regels, artritis...) zal zij zelfs de meest veeleisende personen tevreden stellen. Bernagie is een vergeten kruid uit onze tuinen. Nochtans bevatten de kostbare zaden een schat voor de gezondheid en schoonheid. Ze is niet vet en ideaal om als beginneling of als fan van de natuurlijke dermocosmetica de verzachtende en verlichtende effecten van plantaardige oliën te ontdekken.

Ontdek alle producten van Pranarom hier

Gebruik

Tips & advies: Rimpels : Geen enkel cosmeticaproduct kan een diepe rimpel weggommen, maar een dagelijkse gezichtsmassage met enkele druppels Bernagie kan wonderen verrichten! Verwarm altijd de druppels van de gekozen PO tussen de palmen alvorens het gelaat van binnen naar buiten en van boven naar beneden te masseren. Rek de rimpels uit om ze met kleine cirkelvormige bewegingen te masseren.

Gebruiksaanwijzing:

Oraal gebruik : 10 g (1 soeplepel) per dag.

Cosmetisch gebruik : Geschikt voor huidmassage met of zonder essentiële oliën. Geeft kracht, soepelheid en elasticiteit aan de huid.

Voorzorgsmaatregelen: • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • Beschermen tegen licht en warmte. • Droog bewaren.

Samenstelling

Samenstelling in één oogopslag: Lets meer dan de helft bestaat uit meervoudig onverzadigde omega 6-vetzuren, waarvan 20% gamma-linoleenzuur (staat bekend als endocrien regulator en is huidherstellend). Een vijfde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Nog een vijfde bestaat uit verzadigde vetzuren. Antioxiderende fytosterolen en vitamine E.

Fiche

Vorm
olie
Doelgroep
Volwassenen
Volume
50ml
Producent
Pranarom International
Reference
3246592
Brand
Pranarom
Gewicht
122 gr
Breedte
45 mm
Hoogte
110 mm
Diepte
45 mm
EAN
5420008518324
Online Prijs

Apotheek prijs € 13,70 *
**
Jouw prijs 11.23 € 11,23
Verschil € 2,47 (18%)
2Verzending binnen 2 werkdagen.
Bernagie Bio Plant.olie 50ml Pranarom
Online Prijs

Apotheek prijs € 13,70 *
**
Jouw prijs 11.23 € 11,23
Verschil € 2,47 (18%)
2Verzending binnen 2 werkdagen.