Bach Rescue Gutt 20ml

Bach Rescue Gutt 20ml

SamenstellingActieve bestanddelen:Rock Rose/Zonneroosje (Helianthemum nummularium)Clematis/Bosrank (Clematis vitalba)Impatiens/Reuzenbal...

Ieder RESCUE® product is op natuurlijke basis en bevat de vijf Bach bloesems Cherry Plum (kerspruim), Clematis (bosrank), Impatiens (reuzenbalsemien), Rock Rose (zonneroosje) en Star of Bethlehem (vogelmelk). Bach RESCUE® is gemakkelijk en onopvallend in gebruik, kan langere tijd gebruikt worden en is geschikt voor het hele gezin. Dit product is een originele formule van Edward Bach. De originele RESCUE® en Bach bloesem remedies uit Mount Vernon (UK), de woon- en werkplaats van Dr. Bach, herkent u aan de Bach handtekening.

Ontdek alle producten van Bach flower hier

Eigenschappen

Ieder RESCUE® product is op natuurlijke basis en bevat de vijf Bach bloesems Cherry Plum (kerspruim), Clematis (bosrank), Impatiens (reuzenbalsemien), Rock Rose (zonneroosje) en Star of Bethlehem (vogelmelk). Bach RESCUE® is gemakkelijk en onopvallend in gebruik, kan langere tijd gebruikt worden en is geschikt voor het hele gezin. Dit product is een originele formule van Edward Bach.

Gebruik

Naar behoefte 4 druppels in een glas water (100ml) en met tussenpozen opdrinken of 4 druppels direct op de tong doen. Max. 40 druppels per dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden. Rescue Druppels kan langere tijd gebruikt worden.

Samenstelling

Alcohol 27 vol.%, tinctuur van Rescue bloesemmix (zonneroosje,bosrank, reuzenbalsemien, kerspruim en vogelmelk).

Fiche

Vorm
druppels
Lijn
Rescue
Doelgroep
Kind, Volwassenen
Volume
20ml
Producent
Ts Reform
Reference
1358704
Brand
Bach flower
Gewicht
41 gr
Breedte
30 mm
Hoogte
97 mm
Diepte
27 mm
Online Prijs

Apotheek prijs € 19,95 *
**
Jouw prijs 17.56 € 17,56
Verschil € 2,39 (12%)
checkVerzending vandaag.Klanten die Bach Rescue Gutt 20ml kochten hebben ook deze producten gekocht

star_rate aangeraden

Flamigel Tube 50g

Gelijkaardig product
€ 10,89
*
**
9.04
17%


Bach Rescue Gutt 20ml
Online Prijs

Apotheek prijs € 19,95 *
**
Jouw prijs 17.56 € 17,56
Verschil € 2,39 (12%)
checkVerzending vandaag.