Avene Xeracalm A.D. Balsem Relipiderend 400ml

Ontdek alle producten van Avène hier
AVENE XERACALM A.D. BALSEM RELIPIDEREND 400ML
Promotie

Apotheek prijs € 29,90 *
**
Jouw prijs 23.92 € 23,92
Verschil € 5,98 (20%)
checkVerzending vandaag.

Productinformatie

XeraCalm A.D. Lipidenherstellende balsem verzacht de jeuk als gevolg van een droge huid en respecteert het microbioom van de huid dankzij de combinatie van I-modulia®, het 1e postbiotische actieve bestanddeel afkomstig van thermaal bronwater van Avène, dat de jeuk vermindert*, stimuleert het afweersysteem van de huid en bestrijdt irritatie, met Cer-omega, een huidachtig lipide die inwerkt op droogte en de huidbarrière herstelt, en Thermaal water van Avène (kalmerend, anti-irriterend en verzachtend). Dit verzorgingsproduct is ideaal voor de zeer droge huid met neiging tot atopisch eczeem en jeuk. Geschikt voor de huid van pasgeborenen, kinderen en volwassenen. De niet-comedogene formule bevat geen parfum en is speciaal ontwikkeld om het risico op allergische reacties tot een minimum te herleiden.Dit verzorgingsproduct respecteert de huid en het microbioom van de huid, dankzij de combinatie van Sterile Cosmetics®, een unieke technologie die het product steriel houdt tijdens gebruik, en een exclusieve beschermende verpakking die perfect hermetisch is.

*Gelinkt aan de droge huid.


Eigenschappen

• ANTI-JEUK: effectiviteit erkend door dermatologen van het European Dermatology Forum bij de behandeling van atopisch eczeem (categorie "Emollient PLUS**). • LIPID-REPLENISHING: verlicht de zeer droge huid die vatbaar is voor atopisch eczeem en jeuk. • KALMEREND dankzij Avène Thermaal bronwater.

**"Topische formulering met aanvullende niet-medicinale hulpstoffen en actieve ingrediënten". Erkend door het European Dermatology Forum – Guidelines for Treatment of Atopic Eczema (Atopic Dermatitis), 2018.

Aangewezen bij …

droge huid

Gebruik

Na het reinigen van de huid met XERACALM AD Lipide-aanvullende reinigingsolie, een- of tweemaal daags aanbrengen op zeer droge plekken.

Gebruiksadvies: Plaats de balsem in de palm van je hand en verdeel deze over je hele lichaam.

Tip van een expert: Voor een zachte toepassing verdeelt u de balsem eerst in uw handen en verdeelt u deze vervolgens met brede bewegingen over het hele lichaam over het hele oppervlak van uw handen. Vermijd wrijven over de huid om deze niet te irriteren.

Samenstelling

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). GLYCERIN. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. PEG-12. OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL). GLYCERYL STEARATE. MYRETH-3 MYRISTATE. PEG-100 STEARATE. POLYACRYLATE-13. AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRACT. ARGININE. CITRIC ACID. EVENING PRIMROSE OIL/PALM OIL AMINOPROPANEDIOL ESTERS. GLYCINE. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. SORBITAN ISOSTEARATE. TOCOPHEROL. WATER (AQUA)

Fiche

Producent
Avene - Pierre Fabre Benelux
Reference
4436150
Brand
Avène
Gewicht
403 gr
Breedte
62 mm
Hoogte
210 mm
Diepte
62 mm

AVENE XERACALM A.D. BALSEM RELIPIDEREND 400ML
Promotie

Apotheek prijs € 29,90 *
**
Jouw prijs 23.92 € 23,92
Verschil € 5,98 (20%)
checkVerzending vandaag.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
73 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja