Avène

Avène

Het natuurlijke kalmerende en verzachtende thermale water van Avène is de basis van het hele merk. Gekend als de meest essentiële verzorging voor de meest gevoelige huidtypes brengt Avène haar dermatologische expertise binnen handbereik. Met een unieke en constante samenstelling ontspringt het thermale water van Avène na een lange weg van meer dan 40 jaar te hebben afgelegd. Het water komt helder en zuiver aan het aardoppervlak om daar opgevangen te worden en te worden herleid naar de productie-eenheid waar de verzorgingsproducten van de dermatologische laboratoria van Avène ontstaan. De dermatologische laboratoria van Avène ontwikkelen formules en innovatieve technieken om de meest gevoelige huid te verzachten.

Het licht mineraalhoudend water van Avène zit verwerkt in alle producten, van Tolérance Extrême voor de extreem gevoelige huid, Hydrance optimale voor de vochtarme huiden, Anti-Rougeurs voor de delicate huid met roodheden en couperose of rosacea. Bent je voornamelijke last van een onzuivere en vette huid, dan is de Cleanance lijn wat je zoek.

Ook de meest gevoelige huid heeft nood aan anti-aging behandeling en dan komt de Ysthéal lijn aan bod. Dit voor de eerste rimpels tot serieuze verslapping en verlies van stevigheid. Toch meer last van een droge tot zelfs zeer droge huid? Dan zijn de producten van Trixéra aangewezen. Zoek je eerder iets om het jeuken tegen te gaan? Probeerd dan zeker de Xeracalm A.D. lijn.

Een absolute topper om altijd in je thuisapotheek te hebben, is de cicalfate crème. Deze algemeen genezende en herstellende crème is geschikt voor volwassenen EN babies. Verzorgingsproducten tegen roodheid na het scheren, ingegroeide baardharen, ... kan je eveneens vinden bij Avène.

Voor de beste zonnebescherming hoef je ook niet verder te zoeken. Het zonnegamma van Avène beschikt steeds over de beste UV-filters en texturen!

Categorieën
meer minder
Lijn
meer minder
Vorm
meer minder
Doelgroep
meer minder
Volume
meer minder