Aromakids Teddy Spray 30ml

Aromakids Teddy Spray 30ml

Spray met etherische oliën voor het verlies van zelfvertrouwen en bedplassen. Vanaf 3 jaar.

Ontdek alle producten van Koorachoo hier

Eigenschappen

Deze samenstelling bevordert het zelfvertrouwen en geeft een gevoel van bescherming aan uw kind. Het verlies van zelfvertrouwen, stress, de komst van een klein broertje, een verandering van school,... kunnen aanleiding geven tot bedplassen. Uw kind is gewoon psychologisch verward. Deze verstuiver zal uw kind helpen om de situatie terug te brengen tot haar juiste proporties en om weer zelfvertrouwen te krijgen.

Aangewezen bij …

verlies van zelfvertrouwenen en bedplassen

Gebruik

Oplossing verstuiven op een pluche, een zakdoek of het bedlinnen. Maakt geen vlekken. Verstuiven voor het slapengaan of op elk moment van de dag. Een enkele verstuiving op 30 cm is normaal voldoende. Wacht 2 tot 3 min. voor u de pluche/de zakdoek aan het kind geeft of voor u het kind in het bed legt. Herhaal indien nodig, maar niet meer dan 3x/24 uur. VOORZORGEN BIJ GEBRUIK : De verstuiving moet gebeuren door een volwassene. Niet verstuiven in de richting van het kind. In geval van contact met de ogen, spoelen met een plantaardige olie in cosmetische producten of keukeningrediënten (zachte amandelolie of olijfolie). Niet verstuiven op delen van de pluche die in de mond worden gestopt.

Samenstelling

Etherische oliën: Etherische olie van grove den (Pinus sylvestris), Etherische olie van sinaasap-pelschil (Citrus sinensis), Etherische olie van citroenschil (Citrus limon), Etherische olie van bergamot (Citrus aurantium bergamia), Etherische olie van zwarte peper (Piper nigrum), Etherische olie van vetiverwortel (Vetiveria zizanioides).

Fiche

Vorm
spray
Lijn
aromakids
Doelgroep
Kind
Volume
30ml
Producent
Tilman
Reference
3419165
Brand
Koorachoo
Gewicht
89 gr
Breedte
45 mm
Hoogte
123 mm
Diepte
43 mm
EAN
5420024603141
Online Prijs

Apotheek prijs € 12,95 *
**
Jouw prijs 10.36 € 10,36
Verschil € 2,59 (20%)
2Verzending binnen 2 werkdagen.Aromakids Teddy Spray 30ml
Online Prijs

Apotheek prijs € 12,95 *
**
Jouw prijs 10.36 € 10,36
Verschil € 2,59 (20%)
2Verzending binnen 2 werkdagen.