Arkoroyal Dynergie Amp 20

Arkoroyal Dynergie Amp 20

Ontdek alle producten van Arkopharma hier

Aangewezen bij …

Ginseng is bekend en wordt gebruikt voor zijn stimulerende en versterkende werking op het lichaam.Hij wordt beschouwd als een tonicum dat een vermoeid gevoel helpt verminderen. Koninginnebrij, een schat uit de natuur, is het resultaat van de originele samensmelting van de planten- en dierenwereld. Koninginnebrij is een substantie die door de voedsters (bijen) wordt uitgescheiden als exclusieve voeding voor één van hen die dan de koningin zal worden. Deze uitzonderlijke voeding geeft de koningin een 40 maal langere levensduur en een ongelooflijke productiviteit.

Propolis, een harsachtige substantie die door de bijen wordt geproduceerd, is gekend als natuurlijk schild van de bijenkorf.

Acerola is een struik die een eetbare vrucht geeft met de naam "kers van de Antillen".

ARKO ROYAL® Dynergie BIO is een combinatie van een reeks BIO gecertificeerde ingrediënten. Ze worden met respect voor het milieu geteeld en geoogst en geven u alle weldoende werkingen uit de natuur.

Gebruik

Eén ampul 's morgens bij het ontbijt nemen. Gezien de concentratie van de bestanddelen, wordt het aangeraden om de met hand openbreekbare ampul in een glas water of vruchtensap te verdunnen. De kuur mag verschillende malen in de loop van het jaar herhaald worden. Omwille van het natuurlijke karakter van het product kan een lichte neerslag optreden. Daarom is het aangeraden om de ampul te schudden vóór gebruik. De ampul niet openbreken boven uw glas zodat er geen eventuele glasscherven in de vloeistof vallen.

Fiche

Vorm
ampullen
Lijn
Arkoroyal
Doelgroep
Volwassenen
Producent
Arkopharma Belux
Reference
2231553
Brand
Arkopharma
Gewicht
535 gr
Breedte
129 mm
Hoogte
214 mm
Diepte
50 mm
EAN
3760042313656
Online Prijs

Apotheek prijs € 27,10 *
**
Jouw prijs 23.85 € 23,85
Verschil € 3,25 (12%)
1Verzending binnen 1 werkdag.Arkoroyal Dynergie Amp 20
Online Prijs

Apotheek prijs € 27,10 *
**
Jouw prijs 23.85 € 23,85
Verschil € 3,25 (12%)
1Verzending binnen 1 werkdag.