Morning-afterpil

Bestel op deze pagina de morning-afterpil of de noodpil. Deze pil verkleint de kans op een zwangerschap na onveilige seks. Het is belangrijk om deze zo snel mogelijk na de geslachtsgemeenschap in te nemen. Hoe sneller, hoe beter deze werkt. Heb je vragen over de morning-afterpil? Neem contact op met onze online apotheker en wij beantwoorden je vragen zo goed mogelijk.

lees meer...
Filteren op
Merk
Vorm
Doelgroep
Volume
2 producten
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden

Hoe werkt de morning-afterpil?

De morning-afterpil of noodpil probeert zwangerschap te vermijden door de eisprong uit te stellen. Deze pillen zijn niet 100% effectief, maar in het algemeen geldt hoe sneller, hoe beter. Er zijn twee soorten morning-afterpillen. De eerste soort is gemaakt op basis van het hormoon progestageen, zoals de bij Pharmazone beschikbare Norlevo, de tweede soort bevat de stof ulipristalacetaat. Beide soorten werken op dezelfde manier.

Bijwerkingen

In het algemeen treden er weinig bijwerkingen op bij het gebruik van de noodpil doordat deze maar weinig hormonen bevat. Mogelijke bijwerkingen zijn misselijkheid, braken, buikpijn, hoofdpijn, vermoeidheid en duizeligheid. De meeste bijwerkingen verdwijnen bij de volgende menstruatie. Let wel op indien je andere medicijnen gebruikt. Bepaalde medicijnen kunnen de werking van de morning-afterpil beïnvloeden. De morning-afterpil kan je niet te veel na elkaar gebruiken aangezien deze zijn werking verliest na veelvuldig gebruik op korte termijn. Het is dan ook beter om voorbehoedsmiddelen te gebruiken en het gebruik van de noodpil te vermijden. Bekijk hier ons assortiment aan condooms.

Soms is discretie heel belangrijk. Er zijn nu eenmaal zaken waarvan je liever niet hebt dat andere mensen weten dat je ze bestelt. Bij Pharmazone staat discretie altijd voorop. Je producten worden discreet ingepakt zodat niemand inzage heeft in wat je hebt besteld. Ook als je vragen hebt over discrete problemen kan je steeds bij onze online apotheker terecht. Wij staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden

Bestel hier je morning-afterpil of de noodpil. Persoonlijk advies van onze apothekers is vanzelfsprekend gratis en vrijblijvend. Heb je vragen of wil je hulp bij je keuze? Laat het ons weten via de chat of via mail en wij helpen je met plezier verder.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
76 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja