Mannavital Diebaton V-Caps 60

Ontdek alle producten van Mannavital hier
Mannavital Diebaton V-caps 60
Promotie

Apotheek prijs € 22,75 *
**
Jouw prijs 20.02 € 20,02
Verschil € 2,73 (12%)
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden

Productinformatie

Met kaneel, chroom en gymnema die bijdragen tot het behoud van een normale bloedsuikerspiegel - Met zink en biotine die bijdragen tot bij tot een normaal metabolisme van de koolhydraten.

Gezond eten, meer bewegen en afvallen bij overgewicht zijn de eerste maatregelen voor een betere controle over de bloedglucosespiegel. Daarnaast kan de totaalformule DIEBATON de juiste impuls geven, want het bevat met kaneel en gymnema als basis twee plantenextracten die elke apart hun werkzaamheid in studies hebben aangetoond. Voor een optimaal effect bevat DIEBATON ook nog witte moerbeiblad, zink, chroom en biotine, en dit in hun meest werkzame vormen.

DIEBATON is ideaal om de gunstige effecten van een betere levensstijl extra in de verf te zetten met een nog betere respons op de glucosespiegel. Dit voedingssupplement kan ingezet worden naast orale bloedsuikerverlagende middelen, maar niet als reeds insuline wordt ingezet.


Eigenschappen

  1. Glutenvrij niet-gecertificeerd

  2. Zonder suikertoevoeging

  3. Lactosevrij

  4. Vegan

Gebruik

2 V-capsules per dag, bij voorkeur bij het ontbijt en het avondmaal. Niet gebruiken als ook insuline wordt gebruikt, tenzij onder dokterscontrole en mits monitoring van de bloedsuikerspiegel met aanpassingen van de doses insuline.

Samenstelling

Actieve ingrediënten per dagdosis van 2 V-capsules:

  • 500 mg van een wetenschappelijk onderzocht extract van de correcte vorm van kaneel, dat bijdraagt tot het behoud van een normale bloedglucosespiegel: Cinnamomum aromaticum/cassia (Chinese kaneel, bast)*: een waterig extract, met 1 % werkzame polyfenol type A polymeren en vrij van de potentieel prikkelende essentiële olie (CINULLIN PF®)
  • 400 mg van een wetenschappelijk onderzocht extract van Gymnema sylvestre (Gymnema, blad)*, gestandaardiseerd op gymnemazuren, draagt bij tot het behoud van een normale bloedglucosespiegel (GS4Plus®)
  • 300 mg Morus alba (Witte moerbei, blad), 10:1 extract, gestandaardiseerd op 1 % 1-deoxynojirimycine; voor een mindere opname van suiker
  • 22,5 mg elementaire zink, aangevoerd door de actieve, goed opneembare zinkbisglycinaat (gecheleerde zink, 225 % RI) en 1000 mcg D-biotine (2000 % RI), die bijdragen tot een normaal metabolisme van de macronutriënten (waaronder de koolhydraten)
  • 187,5 mcg elementaire chroom, aangevoerd door de actieve, goed opneembare vorm van chroom(chroompicolinaat), die bijdraagt tot het behoud van een normale bloedglucosespiegel (479 % RI)

*RI: referentie-inname

Fiche

Vorm
capsules
Lijn
Fyto
Doelgroep
Volwassenen
Volume
60 caps.
Producent
Fytofarma
Reference
3567138
Brand
Mannavital
Gewicht
78 gr
Breedte
60 mm
Hoogte
85 mm
Diepte
55 mm
EAN
5412339103348

Klanten die Mannavital Diebaton V-caps 60 kochten hebben ook deze producten gekocht

1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
checkVerzending vandaag.
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden

Mannavital Diebaton V-caps 60
Promotie

Apotheek prijs € 22,75 *
**
Jouw prijs 20.02 € 20,02
Verschil € 2,73 (12%)
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
73 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja