Behandeling van huidproblemen

Hier tref je allerlei verzorgingsproducten om huidproblemen te behandelen. Onze huid is een delicaat onderdeel van ons lichaam en vereist dan ook de gepaste zorg. Iedere huid vergt een gepaste aanpak en elk probleem een gepaste oplossing. Filter op het gepaste probleem links of vraag raad aan je online apotheker voor advies over je huidprobleem.

lees meer...
Filteren op
Merk
more... less
Lijn
more... less
Vorm
more... less
Doelgroep
Volume
more... less
Categorieën
413 producten
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
CAUDALIE VINOTHERAPIST VOED.LICH.VERZ. 400ML PROMO
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.

Een belangrijk onderdeel in de dagelijkse routine van persoonlijke verzorging is het behandelen van de huid. Op Pharmazone.be vind je huidproducten voor elke huid en van alle merken. Enkele van de grote merken in ons aanbod zijn Avène, La Roche-Posay, Eucerin, Louis Widmer, Caudalie, Rainpharma, Korres, Apivita, Vichy en Bioderm.Huidproblemen komen voor door blootstelling aan de zon, de koude en andere externe weeromstandigheden, maar soms is er geen externe oorzaak en kunnen problemen niet voorkomen worden.

Acne en puistjes

De bekendste en meest voorkomende huidaandoening is waarschijnlijk acne. Puistjes worden meestal geassocieerd met tieners maar ook volwassenen kunnen er last van hebben. Puistjes ontstaan meestal door een verstopte talgklier veroorzaakt door een verhoogde talgproductie waardoor een infectie ontstaat. Puistjes zijn vervelend maar relatief gemakkelijk te behandelen. Een goede crème of gel doet wonderen in geval van ernstige acne raadpleeg je best je huisarts of apotheker. Onze apothekers raden de Widmir Skin Appeal of de zuiverende schuimgel van La-Roche-Posay, maar onze online apotheek bevat een heel ruim aanbod aan middeltjes tegen acne en puistjes.

Eczeem en Psoriasis

Bij de huidaandoening eczeem krijg je droge, rode schilferende plekken op de huid. Het komt heel vaak voor bij kinderen en verdwijnt meestal op later leeftijd, maar komt ook voor bij volwassenen. Bij atopisch eczeem is er sprake van een genetische kwestie. De aandoening wordt veroorzaakt door een beschadigde huid waardoor je huid het vocht niet goed vasthoudt. Een goede zalf of crème kan helpen bij beginnende eczeemplekken, andere producten kunnen de irriterende symptomen verlichten. Een aan te raden crème is bijvoorbeeld de Bepanthen Eczema Creme of de Avene Ceracalm AD balsem relipiderend. Psoriasis is een chronische huidaandoening waar geen medicijnen voor bestaan. Wel bestaan er heel wat middeltjes die je kunnen helpen om de symptomen te verlichten. Bekijk hier ons aanbod aan middeltjes tegen eczeem en psoriasis.

Droge huid, irritaties en rode plekken

We hebben allemaal wel eens te maken met een droge huid. De huid voelt dan ruw aan en vertoont kloofjes of barsten. Vaak gaat dit gepaard met jeuk en schilfers. Deze problemen worden makkelijk opgelost door middel van een goede gel,zalf of lotion met hydraterende werking. Aanraders zijn de Rainpharma Prebiotic Skin Lotion en het La Roche-Posa Cicaplast Balsem. Rode plekken en een droge huid kunnen ook voorkomen bij baby’s door irritatie van de luier. In dit geval raden onze apothekers de Roodheid-irritatie van de huidcrème van Dermocrem aan.

Andere huidproblemen

Op onze website kan je verschillende producten bestellen tegen allerhande huidproblemen zoals wratten, eksterogen, allergieën en natuurlijk ook alles om huidwondes te verzorgen. Wij bieden huidcrèmes en lotions aan die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt, maar ook verschillende gels, lotions en spray die je eenvoudig kunt bestellen. Ook verband en ontsmettingsmiddelen vind je allemaal terug bij Pharmazone. Op deze pagina heb je een overzicht met al onze geneesmiddelen voor huidproblemen. Weet je niet goed welke medicatie je nodig hebt bij je huidprobleem, vraag dan raad aan onze online apotheker. Zij of hij helpt je graag verder.

Verzorging en hygiëne

Huidproblemen kan je vermijden door een gepaste persoonlijke verzorging en hygiëne. Maak van dagelijkse hygiëne een dagelijkse routine en je hebt al snel last van minder kwaaltjes. Op Pharmazone.be kunt alle verzorgingsproducten kopen die u hierbij nodig heeft. Gezichtsreinigingsproducten en douchegel zijn de ideale producten om de dag mee te beginnen, voeg wat gezichtscrème toe aan uw winkelmandje en u bent klaar om te gaan. Voor de vrouwen vindt u eveneens aangepaste producten om de intieme zones te verzorgen. Voor zowel man als v rouw hebben we aan ruim assortiment aan anti-transpiraten en deodoranten om uit te kiezen, voor elke stijl en geur hebben we iets geschikt om de oksels van man en vrouw fris te houden. Bekijk hier ons hele assortiment aan verzorgingsproducten voor man en vrouw.

Ontdek ons volledige gamma aan huidverzorgingsproducten, vraag raad aan onze apotheker en koop online bij Pharmazone.be.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
76 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja