Glycerinemaceraat in verschillende vormen

U vindt hier verschillende vormen van glycerinemaceraat. Glycerinemaceraat kan gebruikt worden bij behandelingen in de gemmotherapie en homeopathie. U kunt bij Pharmazone.be zowel glycerinemaceraat in granules, druppels en oplossing kopen. Zowel van het merk Boiron als van andere merken. Bij vragen kunt u steeds de online apotheker raadplegen!

lees meer...
Filteren op
Merk
Lijn
Vorm
Doelgroep
Volume
5 producten
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
2Verzending binnen 2 werkdagen.
2Verzending binnen 2 werkdagen.
2Verzending binnen 2 werkdagen.
2Verzending binnen 2 werkdagen.

In de gemmotherapie of kruidengeneeskunde gebruikt men vaak extracten van de ribes nigrum als alternatief om de weerstand van het lichaam te versterken, gewrichtsontstekingen te vermijden of allergieën te bestrijden. De ribes nigrum of zwarte bes-knoppen zijn bladeren en zwarte bessen van de cassissier, een kleine struik rijk aan vitamine C. Bestel de granulen ribes nigrum bij Pharmazone.be.

De oplossingen van de Crataegus Oxyacantha of meidoorn worden vaak voorgeschreven bij nervositeit. Ze kunnen ook helpen bij een verhoogde bloeddruk, hartritmestoornissen en een goede werking van de bloedvaten stimuleren. Bestel bij Pharmazone.be uw oplossing van Crataegus Oxyacantha.

Gemmotherapie is ongeveer 45 jaar oud. Een bekende naam en wereldwijd gezien als één van de grondleggers van de therapie is de Belg Pol Henry. De Belg was verantwoordelijk voor het klinisch onderzoek en wetenschappelijk toepassing van vele planten die hiervoor nooit een medische toepassing hadden gekend. Bij Pharmazone.be vindt u een uitgebreid assortiment aan producten toepasbaar in de gemmotherapie.

Ontdek ons volledige gamma aan glycerinemaceraat. Vraag raad aan onze apotheker en koop online bij Pharmazone.be

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
76 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja