Ontschminkers, demaquillants en make-upremovers

Je ’s avonds ontschminken na een lange werkdag vol vergaderingen of midden in de nacht na een nachtje uit is iets wat we graag overslaan, maar beter niet doen. Gelukkig zijn er heel veel goede producten die ons helpen om ons gezicht snel, grondig en doeltreffend te reinigen en te verzorgen. Bij Pharmazone vind je een uitgebreid assortiment aan ontschminkers, make-up removers en andere verzorgingsproducten die je helpen bij het demaquilleren en ook verschillende dissolvants om nagellak en gel te verwijderen.

lees meer...
Filteren op
Merk
more... less
Lijn
more... less
Vorm
more... less
Doelgroep
Volume
more... less
Categorieën
228 producten

1 reviews

checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.

Wakker worden met restanten van oogschaduw, mascaravegen of de welbekende panda-ogen is geen zicht en is ook schadelijk voor de huid en de ogen. Het laattijdig verwijderen van make-up zorgt voor een huid die er opmerkelijk ouder uitziet, bovendien kunnen resten mascara, oogschaduw en eyeliner infecties in de ogen veroorzaken. Make-up removers, ontschminkers en demaquillants heb je in verschillende soorten, wat je precies nodig hebt ligt er aan wat voor make-up je hebt gebruikt. Als je door de veelheid verzorgingsproducten door het bos de bomen niet meer ziet, lees dan verder en dan geven we wat meer duiding bij de belangrijkste ontschminkers die je bij Pharmazone.be kunt bestellen.

Reinigingswater en micellair water

Reinigingswater en micellair water reinigen moeiteloos je make-up, maar werken eveneens alle onzuiverheden en overtollige talk weg. Het voordeel bij micellaire water is dat het ook de huid hydrateert waardoor je het product niet onmiddellijk moet afspoelen, het is heel geschikt als je weinig tijd (of zin hebt) om het gezicht grondig te ontschminken. De essentiële micellaire lotion van Avène wordt door onze apothekers aangeraden.

Reinigingsmelk, -crème, en gel & oliën

Deze producten zijn wat vetter dan het gewone reinigingswater en zijn daardoor heel geschikt voor droge huidtypes. De melkachtige removers zijn heel hydraterend en verzorgen de huid een tikkeltje extra met hun zuiverende kwaliteiten. Hier vind je alle reinigingsmelk, crèmes en gels om het gezicht te ontschminken. Op olie gebaseerde reinigers zijn heel goed om waterproof make-up, overtollige talk en andere verontreinigende stoffen van je gezicht te halen. De amazing Oil Cleanser van Rainpharma en de Vinoclean reinigende en verzorgende olie van Caudalie zijn bijvoorbeeld uitstekende kandidaten.

Specifiek voor de ogen

Ook mascara of oogschaduw dien je dagelijks te verwijderen. Zo krijgt de huid rond je ogen de kans om te ademen. Voor de reiniging van je ogen kan je gebruik maken specifieke producten zoals oogdoekjes, een oogreinigingslotion of een oogbad. Let op dat je voor de ogen steeds speciale producten gebruikt. Je ogen zijn heel gevoelig voor prikkelende producten en je gebruikt dus best aangepaste verzorgingsproducten om gevoelige ogen te ontschminken. Op deze manier vermijd je irritatie en opkomende rimpels rondom de ogen. Alle ontschminkers en make-upremovers specifiek voor de ogen vind je verzameld op deze pagina.

Dissolvant en nagellakremovers

Je nagels een mooie kleur geven kan je met onze verschillende nagellakjes. Om je oude nagellak te verwijderen maak je best gebruik van de juiste dissolvant. Zo heb je ook dissolvants zonder aceton van merken zoals Vitry of Fraver. Nagellak of nagelgel verwijderen gaat natuurlijk ook zonder dissolvant of andere nagellakremovers maar het gaat toch een stuk eenvoudiger met een aangepast product. Het is bovendien ook een stuk veiliger en gezonder. Gewone huismiddeltjes zijn vaak schadelijk voor de huid of kunnen de nagels aantasten en broos maken. Bekijk hier alle beschikbare dissolvants bij Pharmazone.be.

Lotion en tonic

Lotions en tonics zijn geen reinigingsproducten op zich maar vormen een goede aanvulling om de laatste restjes te verwijderen en de huid te verzorgen. Tonics (meestal een doorzichtige vloeistof) en lotions verfrissen en verzorgen de huid door de laatste restjes van make-up en reinigingsproducten te verwijderen en je huid voor te bereiden op eventuele dagcrèmes of nachtcrèmes.

Waarom dagelijks reinigen?

Als je dagelijks make-up producten of een gezichtscrème gebruikt is het ook belangrijk om 's avonds je huid, ogen en nagels terug te reinigen. Anders raken je poriën verstopt en krijg je last van pukkels, puistjes, of zweertjes. Om je huid te reinigen kan je gebruik maken van lotions, reinigingsmelk, micellair water of dissolvant. Voor de ogen zijn er specifieke oogreinigingsproducten. Goede gezichtscrème voor dagelijks gebruiken zijn de Toleriane Fluide-Dermo-nettoyant van La Roche-Possay en de 3in1 reinigende Emulsie van Korres.

Net zoals je 's ochtends de huid klaar maakt voor de dag dien je 's avonds je huid terug rust te geven voor de nacht. Gebruik een reinigingsmelk of lotion van één van onze klassieke merken zoals Avène (cleanance), Vichy, Eucerin, Lierac. Zo is de Avène Cleanance reinigingsgel een absolute aanrader voor iedere vrouw (of man) voor een dagelijkse reiniging van het gezicht.

Bij onze klanten merken we dat de ontschminkers en make-up removers van Avène , Bioderma en Caudalie heel in trek zijn. Ontdek ons volledige gamma aan ontschminkers en de maquillantproducten, vraag raad aan onze apotheker en koop online bij Pharmazone.be.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
76 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja