uw voordelen bij pharmazone.be


gratis levering vanaf €35

Thuis, op kantoor of in een van de 1.250 Bpost afhaalpunten. Eventueel worden er kosten aangerekend:

  • € 2,85 voor bestellingen tussen €35 en €10
  • € 4,75 voor bestellingen kleiner dan €10
  • € 3,00 extra voor pakketten boven de 5 kg
  • € 1,90 extra voor leveringen op zaterdag

Bij de check-out kunt u de dag kiezen waarop u geleverd wil worden, de eventuele extra kosten worden precies voor u berekend voordat u uw bestelling bevestigt.

vandaag besteld, meestal morgen geleverd

Bijna alle bestellingen kunnen de volgende werkdag geleverd worden Bestellingen van voorraadproducten die voor 15h00 opgenomen zijn worden dezelfde dag klaargemaakt. Tijdens de check-out kunt u zelf de gewenste leveringsdag opgeven. Levering is mogelijk van maandag tot en met zaterdag, op zondag zijn er geen leveringen via Bpost.

Sommige producten moeten speciaal besteld worden en vergen een extra dag levertijd voor uw bestelling. In uw winkelmand kunt u zien welke producten dit zijn en eventueel uw bestelling aanpassen. Aarzel niet om ons te contacteren via de chatfunctie of telefoon +32 (0)3/232.77.55 indien u zeker wil weten of uw bestelling vandaag nog verzonden kan worden, wij helpen u graag.

levering op zaterdag

Levering op zaterdag is mogelijk voor een kleine meerprijs van €1,90

gratis terugzenden via een Bpost afhaalpunt

Terugzenden is gratis. Contacteer ons indien u iets wil retourneren en wij sturen u een document waarmee u uw pakje gratis kunt retourneren via een Bpost punt.

professioneel advies van onze apothekers via chat, mail of telefoon

Aarzel niet om ons te contacteren via chat, telefoon of mail We zijn apothekers en wij zijn er om u op een verantwoorde wijze te helpen.

€5 korting voor nieuwe klanten

Welkom! Gebruik de promocode "welkom5" bij de check-out om als nieuwe klant €5 korting te krijgen bij uw eerste aankoop van €50