Basic-Ch Milupa Poeder 300g

Ontdek alle producten van Milupa hier
Basic-ch Milupa Poeder 300g
Promotie

Apotheek prijs € 37,45 *
**
Jouw prijs 33.71 € 33,71
Verschil € 3,75 (10%)
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden

Productinformatie

Voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij aandoeningen waarbij een dieet laag in koolhydraten geïndiceerd is zoals glucose-galactose malabsorptie, pyruvaatdehydrogenase deficiëntie en GLUT-1-deficiëntie. Voor zuigelingen en kinderen. Te gebruiken onder medisch toezicht.

Milupa basic-ch is een voeding in poedervorm zeer laag in koolhydraten, bevat een mix van eiwit, vet, vitaminen, mineralen en spoorelementen.

Milupa basic-ch is niet geschikt als enige voedingsbron.

Milupa basic-ch is geschikt als dieetvoeding bij aandoeningen waarbij een dieet laag in koolhydraten geïndiceerd is.

  • Uitsluitend te gebruiken onder medisch toezicht.
  • Uitsluitend geschikt voor enteraal gebruik.
  • Milupa basic-ch is een voeding voor medisch gebruik. Medische voeding wordt door arts of diëtist geadviseerd. Bevat melk en vis.

Gebruik

Bereiding

Volg in belang van de gezondheid van uw baby, de richtlijnen voor bereiding en gebruik nauwkeurig. Onnauwkeurige bereiding kan een gezondheidsrisico voor de zuigeling opleveren.

  • Was uw handen en reinig het bereidingsoppervlak. Steriliseer de fles en de speen.
  • Kook vers water gedurende 5 minuten of bij gebruik van een elektrische waterkoker tot deze afslaat. Het poeder dient met heet water (50 graden Celsius) te worden bereid om volledig op te lossen. Check de temperatuur met een thermometer. Schen 2/3 van de aanbevolen hoeveelheid water in een gesteriliseerde zuigfles.
  • Vul het bijgeleverde maatschepje met poeder en strijk overtollig poeder met een schoon, droog mes eraf. Druk het poeder niet in het maatschepje. Gebruik uitsluitend het bijgeleverde maatschepje.
  • Voeg de voorgeschreven hoeveelheid poeder toe aan het water. Sluit de fles af met de dop en schud totdat het poeder volledig is opgelost. Voeg de rest van het wtaer toe en schud nogmaals. Voeg, indien noodzakelijk, een gecshikte koolhydraatbron aan het net bereide product toe en schud opnieuw. Controleer de temperatuur op de binnenkant van uw pols.
  • Gebruik direct na bereiding. In de fles resterende voeding moet na 1 uur weggegooid worden. De voeding niet opnieuw opwarmen.

Algemene informatie

De dagdosering van Milupa basic-ch moet door arts of diëtist worden vastgesteld en is afhankelijk van leeftijd, gewicht en medische conditie van de patiënt.

Milupa basic-ch is verkrijgbaar bij de apotheek of een facilitair bedrijf.

Samenstelling

Ingrediënten

Plantaardige oliën (palmolie, hoog oliezuur zonnebloemolie, kokosnootolie, koolzaadolie, zonnebloemolie), natriumcaseïnaat (van koemelk), calciumcaseïnaat (van koemelk), calciumfosfaat, kaliumcitraat , visolie, kaliumchloride, olie van Mortierella alpina, calciumcitraat, magnesiumacetaat, cholinechloride, L-ascorbinezuur, natriumchloride, emulgator (zonnebloemlecithine), L-cystine, taurine, inositol, calciumchloride, ijzersulfaat, zinksulfaat, L-carnitine, retinylacetaat, ascorbylpalmitaat, nicotinamide, cholecalciferol, calcium D-pantothenaat, riboflavine, kopersulfaat, thiaminehydrochloride, pyridoxinehydrochloride, kaliumjodide, mangaansulfaat, pteroylmonoglutaminezuur, chroomchloride, natriummolybdaat, fyllochinon, D-biotine, natriumseleniet, cyanocobalamine.

Fiche

Vorm
poeder
Lijn
BASIC
Doelgroep
Baby
Volume
300g
Producent
Nutricia
Reference
1789478
Brand
Milupa
Gewicht
403 gr
Breedte
104 mm
Hoogte
102 mm
Diepte
124 mm
EAN
4008976599647

Basic-ch Milupa Poeder 300g
Promotie

Apotheek prijs € 37,45 *
**
Jouw prijs 33.71 € 33,71
Verschil € 3,75 (10%)
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
71 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja