Avene Zon ip50 Reflexe Familie 30ml

Ontdek alle producten van Avène hier
Promotie

Apotheek prijs € 14,90 *
**
Jouw prijs 11.47 € 11,47
Verschil € 3,43 (23%)
checkVerzending vandaag.

Productinformatie

Reflex 50+ is ontworpen voor de bescherming van gezicht en lichaam voor het hele gezin en biedt een zeer hoge bescherming tegen UVA, UVB en blauw licht (HEV) voor de meest gevoelige huidtypes. De zeer hoge huidtolerantie, bewezen onder dermatologische en pediatrische controle, en de parfumvrije formule maken het ideaal voor baby's, kinderen en volwassenen. De lichte textuur laat een droge, subtiele en niet-glimmende finish achter op de huid. Het past zich aan aan de meest intense omstandigheden (grote hoogte, tropisch klimaat, hoge vochtigheid enz.), kan op elk moment van de dag worden aangebracht en wordt in 3 seconden door de huid opgenomen*. Het is 100% fotostabiel en waterbestendig. De formule bevat TriAsorB™, de nieuwe breedspectrum zonnefilter die naast UV-stralen ook bescherming biedt tegen blauw licht en de cellulaire schade door zonnestraling met 95% vermindert**. Dankzij de bescherming tot 450 nm vormt het een doeltreffende bescherming tegen rimpels en verkleuring en helpt het de fotoveroudering te vertragen. TriAsorB heeft aangetoond veilig te zijn voor mens en milieu. Vanuit gezondheidsoogpunt is de formulering de strengste en bevat 18% minder ingrediënten dan de vorige formule. De geselecteerde en nauwkeurig gedoseerde ingrediënten garanderen bovendien het respect voor de mariene biodiversiteit.

  • Sensorisch profiel, eenmalig gebruik, 15 proefpersonen ** In-vitrotest op gereconstrueerde epidermis blootgesteld aan blauw licht - Kwantificering van de oxidatie van het DNA.

Eigenschappen

  • FOTOPROTECTIE: Fotostabiele UVB-UVA en blauw licht filters die de negatieve effecten van zonnestraling bestrijden.
  • Voor het hele gezin: Geschikt voor volwassenen, kinderen en baby's.
  • PRAKTISCH: Kan overal worden meegenomen en aangepast aan de meest intense omstandigheden.
  • ZEER HOGE TOLERANTIE: Bewezen onder dermatologische en pediatrische controle.

Aangewezen bij …

Zeer hoge zonnebescherming SPF50 voor gezicht en lichaam.

Gebruik

Voor blootstelling aan de zon royaal aanbrengen op gezicht en/of lichaam (bijvoorbeeld 1 vinger product op gezicht en hals). Regelmatig opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zweten, zwemmen of afdrogen.

Samenstelling

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. DICAPRYLYL CARBONATE. DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE. GLYCERIN. ETHYLHEXYL TRIAZONE. PHENYLENE BIS-DIPHENYLTRIAZINE. WATER (AQUA). BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. STEARYL ALCOHOL. VP/EICOSENE COPOLYMER. BENZOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. GLYCERYL STEARATE. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL (GLYCINE SOJA OIL). PEG-100 STEARATE. POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. PPG-1-PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER. RED 33 (CI 17200). SORBITAN ISOSTEARATE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM

Fiche

Producent
Avene - Pierre Fabre Benelux
Reference
4399077
Brand
Avène
Gewicht
30 gr
Breedte
55 mm
Hoogte
100 mm
Diepte
22 mm

AVENE ZON IP50 REFLEXE FAMILIE 30ML
Promotie

Apotheek prijs € 14,90 *
**
Jouw prijs 11.47 € 11,47
Verschil € 3,43 (23%)
checkVerzending vandaag.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
73 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja